New Entries| Γνωρίζουμε τη Σουσάνα Τρυφιάτη

New Entries| Γνωρίζουμε τη Σουσάνα Τρυφιάτη
Σουσάνα Τρυφιάτη
Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

 

Είμαι η και λέγομαι…Σουσάνα Τρυφιάτη

Παίζω/τραγουδάω… Αγαπώ την αισθητική που φέρει η ελληνική μουσική. Με τις δημοτικές και βυζαντινές της ρίζες, τις λαϊκές της αποχρώσεις και το έντεχνο ηχόχρωμά της.

H σχέση μου με το τραγούδι ξεκίνησε …Από την κοιλιά της μητέρας μου! Η μουσική και το τραγούδι υπήρχαν μέσα μου από πάντα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπάρχει μια κασέτα που τραγουδάω παρέα με τον πατέρα μου με συνοδεία ορχήστρας. Είμαι δεν είμαι πέντε ετών. Ακόμα θυμάμαι το άγχος που είχα όταν ξεκίνησα να λέω το τραγούδι!!

H πιο σημαντική καλλιτεχνική μου στιγμή μέχρι σήμερα… Η κυκλοφορία του πρώτου μου δίσκου «Τα Αφανέρωτα».

Αγαπώ… Τους ανθρώπους μου. Η οικογένεια μου και οι φίλοι μου είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω και πάντα θα το προστατεύω.

Σιχαίνομαι …Την αγένεια

Όταν δεν παίζω μουσική…Κάνω βόλτες, περνάω χρόνο με τους φίλους μου, γυμνάζομαι, βλέπω ταινίες, εργάζομαι.

Η μουσική είναι σαν.. βάλσαμο. Το παρεάκι μου και στα καλά και στα άσχημα.

Καλλιτέχνης «είδωλο» …Ορφέας Περίδης. Τον λατρεύω για την αισθητική του, την γλυκύτητα που βγάζει σε όλα του τα τραγούδια και τη στάση που κρατάει όλα αυτά τα χρόνια.

Αγαπημένοι στίχοι…«Είναι που η συνήθεια έμοιαζε για αλήθεια, και το συνηθίσαμε κι αυτό» Από το τραγούδι του δίσκου μου « Στην Αλήθεια».

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω γράψει… “Je souis malade”~ Lara Fabien

Εάν δεν ήμουν μουσικός… Θα ήμουν σίγουρα ιστορικός τέχνης! Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την τέχνη σε οποιαδήποτε έκφανσή της.

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Μιτζέλος: «Η νέα τάξη πραγμάτων βρίσκεται απέναντί μας»

H πολιτική…  είναι η τέχνη του οράματος , της συνείδησης και της υπευθυνότητας . Υπευθυνότητας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, απέναντι στον λαό που περιμένει την αλλαγή , τη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος αλλά και μιας κατευθυνόμενης δράσης με σκοπό τη συλλογικότητα και την ελευθερία .

Η θρησκεία… Θα χρησιμοποιήσω μία φράση του Φρόιντ : « Η αυταπάτη που λέγεται θρησκεία είναι η προβολή των ανθρώπινων ανικανοποίητων επιθυμιών».

Στα άμεσα σχέδιά μου…Να τραγουδήσω τα καινούργια μου τραγούδια ζωντανά καιρού θέλοντος και κόβιντ επιτρέποντος…

Ο νέος δίσκος μου/το νέο μου single…”Τα Αφανέρωτα”! Ο δίσκος περιέχει δέκα νέα τραγούδια σε μουσική και στίχους του Μίλτου Σελητσανιώτη. Εννέα με ελληνικούς στίχους και ένα με ισπανικούς, που τους χάρισε ο Χιλιανός ποιητής Jaime Svart.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter