New Entries – Γνωρίζουμε την Ελεονόρα Μανόνα

New Entries – Γνωρίζουμε την Ελεονόρα Μανόνα

Στη στήλη New Entries αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πώς ξεκίνησαν, τι αγαπούν και τι αγαπούν να μισούν…

Είμαι η …   Ελεονόρα Μανόνα.

Τραγουδάω/ παίζω… μουσική που με ευχαριστεί και δεν μπορώ να την εντάξω σε ένα είδος. Μ’ αρέσουν πολύ τα ηχοχρώματα εγχόρδων και η ορχηστρική μουσική γενικότερα  αλλά και οι ποπ μελωδίες μπλεγμένες με κλασικά όργανα και  αντίστοιχες ενορχηστρώσεις.

H πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα…   Η πρώτη φορά που έπαιξα δική μου μουσική σε κόσμο. Έχω κάνει υπέροχες και σημαντικές συνεργασίες αλλά η συγκίνηση του να μοιράζεσαι κάτι εντελώς δικό σου είναι μοναδική. Όπως επίσης όταν κατάφερα να επικοινωνήσω τραγούδια μου και μέσω της δισκογραφίας.

Καλλιτέχνης «είδωλο»… η Λένα Πλάτωνος.  Όταν ένας καλλιτέχνης καταφέρνει σε τέτοιο βαθμό να πρωτοπορεί, να συγκινεί και να εμπνέει, δεν μπορεί να μη γίνεται είδωλο.

Όταν δεν τραγουδάω/γράφω μουσική… βλέπω ανθρώπους που έχω επιλέξει να έχω στη ζωή μου και που μ’ έχουν επιλέξει. Όταν είμαι σε πιο μοναχική διάθεση παίρνω τη φωτογραφική μου μηχανή και φεύγω για φωτοβόλτες. Μ΄ αρέσει επίσης να κάνω ακροάσεις νέων δίσκων και να ανακαλύπτω καλλιτέχνες.

Αγαπώ….  τις δυσκολίες που με σκληραγώγησαν!  Ε, και τα γλυκά!

Σιχαίνομαι… να με στήνουν στα ραντεβού και να κάνω τα ίδια λάθη! 

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω ερμηνεύσει/γράψει… τα «Χίλια περιστέρια» του Γιώργου Ζαμπέτα και της Ιωάννας Κλειάσιου. Πόσο όμορφο τραγούδι. Ήταν και το αγαπημένο του πατέρα μου!

Αν δεν ήμουν τραγουδιστής/τρια/μου… τι άραγε θα ήμουν; Ίσως  ψυχολόγος που ταιριάζει εν μέρει και με τις πανεπιστημιακές μου σπουδές. Είμαι πολύ ακουστικός τύπος και μπορώ να ακούσω τα πάντα με απόλυτη ψυχραιμία.

Η πολιτική…  είναι σημαντικό να υπάρχει, να εφαρμόζεται σωστά και να εκπροσωπείται από τους κατάλληλους ανθρώπους.

Η θρησκεία… είναι βασική συνιστώσα σε μια κοινωνία. Μελετώντας την θρησκεία κάθε κοινωνίας μπορείς να εντοπίσεις τα σημεία εκείνα που διατηρούν την παράδοση και την κουλτούρα, να ερευνήσεις και να επιλέξεις τι θες να είσαι.

Το νέο μου single λέγεται «Κρυφτό». Είναι από τα τραγούδια του δίσκου που ετοιμάζουμε και αναφέρεται στον τρόπο που τα παιδιά βλέπουν την πόλη και τη ζωή σε αντίθεση με τους μεγάλους. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί συμμετέχουν ο Μανώλης Φάμελλος, η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Στάθης Δρογώσης και η χορωδία δημοτικού σχολείου «Δελασάλ» και νομίζω είναι το πιο γλυκό μου τραγούδι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter