New Entries: Γνωρίζουμε τον Κωνσταντίνο Δημητρακάκη

New Entries: Γνωρίζουμε τον Κωνσταντίνο Δημητρακάκη

Στη στήλη New Entries αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πώς ξεκίνησαν, τι αγαπούν και τι αγαπούν να μισούν…

Eίμαι ο…Κωνσταντίνος Δημητρακάκης

Η μέρα που σκέφτηκα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός… ήταν σίγουρα κάπου εκεί στα χρόνια του Δημοτικού.

Η πρώτη μου (ερασιτεχνική) παράσταση … ήταν η «Φαύστα» του Μποστ στο Λύκειο. Θυμάμαι ότι έβγαινα με κάτι βατραχοπέδιλα στη σκηνή!Challenging!

Η πρώτη μου (επαγγελματική) παράσταση … ήταν η «Νοσταλγός» του Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δακτυλά για σχολεία στο Νομό Μαγνησίας πριν καν μπω στη σχολή.

Ο/η δάσκαλος/α (υποκριτικής) που ευγνωμονώ…όλοι μου πρόσφεραν κάτι και δάσκαλοι στη δραματική σχολή και εκτός. Ειδική μνεία σε Φώτη Μακρή και Κίμωνα Φιορέτο.

Αγαπημένοι ηθοποιοί… Ρέιφ Φάινς, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Λυδία Φωτοπούλου, Βασίλης Μαγουλιώτης και η λίστα είναι μακρά.

Ανεπανάληπτη ατάκα… ΄Γιατί εγώ, Σόφη μου, ξέρω πως να φερθώ, ξέρω πως να κάνω το σαλόνι μου Κολωνάκι και την κρεβατοκάμαρα μου Μεταξουργείο’ Ασπασία, ‘Ντόλτσε Βιτα’

Αλησμόνητη θεατρική παράσταση/ταινία… «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» των Γάκη, Μουστάκα, Μπιμπή και «Οι Ζωές των Άλλων» του Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ.

Σινεμά ή θέατρο;… Θέατρο! Και να βλέπω και να παίζω! Αυτό το ζωντανό πάρε-δώσε ηθοποιών και θεατών έχει μια περίεργα μαγευτική ανδρεναλίνη.

Όταν υποδύομαι ένα ρόλο…προσπαθώ να μην είμαι εξυπνότερος απ’ το ρόλο.

Εάν δεν ήμουν ηθοποιός… θα ήμουν σε κανένα ψυχιατρείο (τρόφιμος!)

Αγαπώ… τη διαδικασία της πρόβας, τους ηθοποιούς, το καλοκαίρι.

Σιχαίνομαι… την αγένεια και την αδιακρισία.

Ονειρεύομαι να… ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο, να γνωρίσω διαφορετικές κουλτούρες αλλά και να αποκτήσω ένα εξοχικό δίπλα στη θάλασσα (ιδανικά στο Πήλιο!).

Η πολιτική… οφείλει να επαναπροσδιορίσει το σκοπό της.

Η θρησκεία… είναι τόσο προσωπική υπόθεση. Ο καθένας βρίσκει πίστη σε ότι τον βοηθάει να αντέχει σε αυτόν τον κόσμο.

INFO

Ο Κωνσταντίνος Δημητρακάκης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Νύχτες», σε σκηνοθεσία Βάσιας Χρονοπούλου και στην παράσταση «Ο καθένας πεθαίνει μόνο του», σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και οι δύο παραστάσεις ανεβαίνουν στο Studio Μαυρομιχάλη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter