New Entries: Γνωρίζουμε τον συνθέτη και ερμηνευτή Νικόλα Σαββίδη

New Entries: Γνωρίζουμε τον συνθέτη και ερμηνευτή Νικόλα Σαββίδη

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

 Είμαι η/ο και λέγομαι… ο συνθέτης και τραγουδιστής Νικόλας Σαββίδης

 Τραγουδάω/ παίζω… Η μουσική που τραγουδάω και παίζω είναι κλασική- ηλεκτρονική ποπ.

 H σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε… σε πολύ μικρή ηλικία, με μαθήματα πιάνου.

 H πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα… Ήταν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος.

 Αγαπώ…. την ζωή, το καλό, την αλήθεια

Σιχαίνομαι… το ψέμα, την τοξικότητα

Όταν δεν τραγουδάω… ονειρεύομαι

Καλλιτέχνης «είδωλο»… Leonard Cohen

Αγαπημένοι στίχοι… « φεύγεις και πας που ταξιδεύεις, δρόμοι ανοιχτοί τα σύνορα σου είναι όπου αντέχεις.  Όλα είναι αλλού και όλας για λίγο, όταν δεν ξέρεις πως ο δρόμος σου είσαι εσυ » του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω γράψει/ ερμηνεύσει… Είναι η «Φαντασία» σε ερμηνεία του Γιώργου Νταλάρα, μουσική του Απόστολου Καλδάρα και στίχους της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Η μουσική είναι σαν… βότανο, που με βοηθάει να τιθασεύω τους δαίμονες μου.

 Αν δεν ήμουν τραγουδιστής/τρια… θα ήμουν άλλος άνθρωπος.  Δεν θα ήμουν εγώ.

Παντελής Θαλασσινός: «Αν έχεις πολιτική δράση το κράτος σε περιθωριοποιεί» [Συνέντευξη]

 Η πολιτική… παρακολουθώ πολύ στενά τα όσα συμβαίνουν, δεν θα ήθελα όμως ποτέ να ασχοληθώ. Είναι μια συνθήκη που μεταλλάσσει μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Πολύ δύσκολο να αλλάξεις το κατεστημένο.

Η θρησκεία… δεν συμμερίζομαι και δεν ταυτίζομαι σε πάρα πολλά πράγματα. Σίγουρα όμως η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να τροφοδοτείται συστηματικά, έτσι ώστε να μεγαλώσει. Είναι ο μόνος υγιής τρόπος για να πάμε μπροστά.

 Στα άμεσα σχέδια μου… Ετοιμάζουμε σιγά- σιγά τον ολοκληρωμένο δίσκο σε μουσική-ερμηνεία δική μου και στίχους του Λάζαρου Αντωνιάδη.

 Ο νέος μου δίσκος/το νέο μου singleΠριν μερικές μέρες έχει κυκλοφορήσει ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες το νέο μου μίνι άλμπουμ – EP με τίτλο «Μονόδρομος Σαν Ευτυχία». Τους στίχους υπογράφει ο Λάζαρος Αντωνιάδης, την μουσική εγώ και την παραγωγή-ενορχήστρωση ο Δημήτρη Ανδρονιάδης.

 Θα με δείτε/ακούσετε… στην Κύπρο 1 & 7 Ιανουαρίου στο εναέριο μπάρ – καφέ «Ευκάλυπτοι».

Κατερίνα Ευαγγελάτου: “Δεν συμφωνώ με το χαμηλό αντίτιμο του εισιτηρίου στο θέατρο” [Συνέντευξη]

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter