NEW ENTRIES| Γνωρίζουμε τους Sidetrack

NEW ENTRIES| Γνωρίζουμε τους Sidetrack
Sidetrack

Στη στήλη New Entries αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαστε…

οι Sidetrack. Επιμέρους ο Μιχάλης, ο Στέργιος, ο Κοσμάς και ο Τάσος.

Παίζουμε…

Αν και οι ταμπέλες στην μουσική νιώθουμε ότι δεν μας χαρακτηρίζουν , θα μπορούσαμε να πούμε ότι παίζουμε ηλεκτρική μουσική με ελληνικό στίχο.

H σχέση μας με τη μουσική ξεκίνησε…

Η σχέση με τον μαγικό κόσμο της μουσικής ξεκίνησε για όλους μας στην παιδική ηλικία και εξελίχθηκε από την εφηβεία και μετά ως τρόπος ζωής.

H πιο σημαντική επαγγελματική μας στιγμή μέχρι σήμερα…

Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε μια, καθώς έχουμε ζήσει αρκετές στιγμές για τις οποίες αισθανόμαστε όμορφα. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι είχαμε την τύχη και την τιμή όχι μόνο να συνεργαστούμε με καλλιτέχνες που θαυμάζουμε αλλά να κρατήσουμε επαφές και εκτός σκηνής.

Αγαπάμε..

την ειλικρίνεια, την ενσυναίσθηση την μουσική, την τραγουδοποιία, τις ταινίες, τα βιβλία, τις παρέες και τις βόλτες μέσα σε όλα..

Σιχαίνομαστε..

τον στιγματισμό κάθε είδους, τον ρατσισμό, το bullying, οποιαδήποτε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται.

Όταν δεν παίζουμε μουσική..

ασχολούμαστε με τους ανθρώπους που είναι κοντά μας, και παράλληλα προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα μας ομορφότερη.

Καλλιτέχνης «είδωλο»…

Σε επίπεδο μπάντας, αναμφίβολα, οι Beatles.

Προσωπικά ο κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικούς ήρωες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι προσλαμβάνουσες στον καθένα μας να αποτελούν πηγή έμπνευσης και σημείο “τριβής” μα σίγουρα πάντα κάτι διαφορετικό

Αγαπημένοι στίχοι…

Το τραγούδι “Καινούργια Ζάλη” από τις Τρύπες έχει μερικούς από τους πιο αγαπημένους μας στίχους:

“ …Σε ποιο όνειρο σε ξύπνησαν βρεμένο, λειψό

Ποιοι δαίμονες ποτίζουν την καινούρια σου ζάλη

Ποιος έρωτας σε σπρώχνει ποιο μακριά από δω

Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι…”

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζουμε αλλά θα θέλαμε να έχουμε γράψει…

το έχει συνθέσει ο Βασίλης Τσιτσάνης και λέγεται “Συννεφιασμένη Κυριακή”.

Η μουσική είναι σαν…

άσυλο. Καταφεύγουμε συνέχεια σε αυτήν για να αντιμετωπίσουμε το ασπρόμαυρο που έχει πολλές φορές η πραγματικότητα.

Αν δεν ήμασταν μουσικοί…

Ειλικρινά δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια ζωή χωρίς μουσική. Αν δεν υπήρχε ίσως και εμείς από μεριάς μας να κάναμε προσπάθειες να την εφεύρουμε.

Η πολιτική…

δεν θα έπρεπε να είναι συνυφασμένη με την εξουσία και την δύναμη που πηγάζει από αυτήν. Καθώς, όταν η εξουσία είναι αυτοσκοπός, τότε οδηγούμαστε μαθηματικά στην διαφθορά.

Η θρησκεία…

Είναι προσωπική υπόθεση για τον καθένα το τι πιστεύει. Από την άλλη βέβαια είναι πολύ εγωιστικό να σκεφτόμαστε ότι τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στον άνθρωπο.

Στα άμεσα σχέδια μας…

Είναι οι ζωντανές εμφανίσεις, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες. Μας έχει λείψει πολύ η επαφή με το κοινό αυτά τα 2 χρόνια της πανδημίας και ανυπομονούμε να γίνουμε, πάλι, μια μεγάλη παρέα.

Ο νέος μας δίσκος…

έχει τον τίτλο “Όσο σκέφτεσαι το αύριο” και κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group. Αποτελεί την τρίτη μας δισκογραφική δουλειά.

sidetrack

Θα μας δείτε/ακούσετε…

Θα τον βρείτε σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες. Επίσης, στο YouTube μπορείτε να βρείτε τα 2 κλιπ που φτιάξαμε για τα τραγούδια μας ¨Όλα αλλιώς” και “Διαδρομή” που εμπεριέχονται στον δίσκο και έπεται συνέχεια μιας που ήδη δουλεύουμε πάνω στα τραγούδια που θα αποτελούν την επόμενη δουλειά

Ακούστε το EP στο Spotify: https://spoti.fi/2YtDk3F

Ο Σταμάτης Κραουνάκης απαντά στις ερωτήσεις των αναγνωστών του Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter