NEW ENTRIES: Γνωρίζουμε τη Λίνα Ροδοπούλου

NEW ENTRIES: Γνωρίζουμε τη Λίνα Ροδοπούλου

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι η και λέγομαι… Είμαι η Λίνα Ροδοπούλου και είμαι τραγουδίστρια

Παίζω… Ελληνικά τραγούδια, σύγχρονα αλλά και πιο παλιά καθώς και μελωδίες από τη διεθνή σκηνή με προτίμηση το Γαλλικό τραγούδι.

H σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε… αν και τραγουδώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η σχέση μου με τη μουσική θεωρώ ξεκίνησε στα δεκαπέντε όπου έκανα και την πρώτη μου συναυλία συμμετέχοντας στις σχολικές εκδηλώσεις.

Η πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα… Όταν τραγούδησα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναικό στάδιο υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίκη Θεοδωράκη.

Αγαπώ… μια βόλτα με ηλιόλουστο καιρό και αγαπημένα πρόσωπα.

Σιχαίνομαι… το ψέμα και την έλλειψη ευγένειας.

Όταν δεν παίζω μουσική… ασχολούμαι με το χορό που είναι και το αγαπημένο μου χόμπι.

Καλλιτέχνης «είδωλο» … Η Νάνα Μούσχουρη!

Αγαπημένοι στίχοι… «τα δυο χέρια μου να, στα προσφέρω δετά για να γύρεις γλυκά το κεφάλι, κι’ η καρδιά μου σκιρτά κι’ όλο ζήλια ζητά, να σου γίνει ως αυτά προσκεφάλι», από τον Mεγάλο Ερωτικό του Μάνου Χατζιδάκι.

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω γράψει… «the show must go on» των Queen! Μπορεί να είναι μακριά από το μουσικό μου ύφος αλλά είναι ένα καθηλωτικό τραγούδι και η ερμηνεία του Freddie Mercury αξεπέραστη.

Η μουσική είναι σαν… Ένα είδος ψυχοθεραπείας.

Εάν δεν ήμουν μουσικός… Θα ήμουν τοπογράφος μηχανικός μιας και αυτό έχω σπουδάσει εκτός από το κλασσικό τραγούδι.

H πολιτική… Είναι κάτι για το οποίο συνήθως δεν εκφράζομαι δημόσια, αλλά με ενδιαφέρει να βλέπω την επιρροή που αυτή ασκεί στην κοινωνία και τους πολίτες της.

Η θρησκεία… Είναι η ανάγκη να αποδώσουμε κάπου όλα αυτά που δε μπορούμε να εξηγήσουμε με τη λογική καθώς και η ανάγκη να νιώσουμε ότι δεν ήμαστε μόνοι αλλά κάπου έχουμε ένα φύλακα άγγελο.

Στα άμεσα σχέδιά μου… Είναι να ολοκληρωθεί η ηχογράφηση των επόμενων νέων μου τραγουδιών.

Ο νέος δίσκος μου… Είναι το single «Κόκκινη βροχή» σε μουσική του Αντώνη Καρατζίκη και στίχους δικούς μου, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από την MLK.

Θα με δείτε/ακούσετε… Σε κάποια από τις μουσικές σκηνές της Αθήνας μόλις θα υπάρξει άρση των περιοριστικών μέτρων όσον αφορά της συναυλίες. Για το λόγο αυτό δε μπορώ να ανακοινώσω ακόμη κάτι συγκεκριμένο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter