New Entries: Γνωρίζουμε τη Μάγδα Βαρούχα

New Entries: Γνωρίζουμε τη Μάγδα Βαρούχα

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πώς ξεκίνησαν, τι αγαπούν και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι ο/η και λέγομαι… Μάγδα Βαρούχα. Κάποιοι με φωνάζουν και Μαγδαληνή.

Παίζω/τραγουδάω… «Αυτό που νιώθω». Έχω δώσει αυτό το τίτλο, μιας και δεν αγαπώ τις ταμπέλες, ούτε στη ζωή, ούτε στη μουσική. Μου αρέσει να παραδίνομαι στο συναίσθημα και όχι στην «επικεφαλίδα». Τραγουδάω και ροκ και λαϊκά και «έντεχνα» και pop. Ενίοτε δοκιμάζω ό,τι αντέχει η αισθητική και οι φωνητικές χορδές μου.

H σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε… Μάλλον «κοντά στα τρία». Σε ένα σπίτι γεμάτο μουσική. Με την οικογένειά μου, να μου μαθαίνει την αγάπη μέσα από τραγούδια, γιορτές και χαμόγελα.

H πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα… Η συνεργασία μου με τον Χρήστο Θηβαίο στο τραγούδι «Δε θα γεράσουμε μαζί», στον πρώτο μου προσωπικό δίσκο «28 και κάτι» που κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group. Ιδιαίτερη πολύ ήταν και η στιγμή που τραγουδήσαμε παρέα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, «Όλα σε θυμίζουν», φέτος τον Αύγουστο, στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Αγαπώ…. Την ελευθερία. Το ξημέρωμα. Τις «αδυναμίες». Την «αδυναμία» μου.

Σιχαίνομαι…Την αχαριστία. Τη βία. Τα λάθος συμπεράσματα. Την καταπάτηση των δικαιωμάτων.

Όταν δεν τραγουδάω…Σκέφτομαι, οδηγάω, δε κοιμάμαι, αγαπάω, ονειρεύομαι, μαθαίνω, εργάζομαι, ταξιδεύω, γράφω… περιμένοντας να έρθει η ώρα να τραγουδήσω ξανά.

Καλλιτέχνης «είδωλο»… Χαρούλα Αλεξίου, Amy Winehouse, Freddie Mercury.

Αγαπημένοι στίχοι… «Κοιμήσου εσύ και εγώ θα ονειρεύομαι». «Και για τον κόσμο που μισείς, δεν είμαι άλλος. Και για τον κόσμο που αγαπάς, δεν είμαι αυτός». «Ο, τι και να φοβήθηκα το έχεις κάνει πράξη, ο άνθρωπος δεν άλλαξε κι ούτε ποτέ θα αλλάξει».

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω ερμηνεύσει/γράψει… «Walking With A Ghost» από Kadebostany (Καμιά φορά το σιγοτραγουδάω κιόλας).

Η μουσική είναι σαν… αέρας. Αγγίζει, ανατριχιάζει, «φεύγει».

Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια… θα υπήρχε πρόβλημα!

Η πολιτική… δε με αντιπροσωπεύει. Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος από όλους αυτούς που αναλαμβάνουν την «εξουσία». Ρίχνω το βάρος στο τι «πρέπει» να κάνει καθένας μας ξεχωριστά για τον διπλανό αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό. Αν υπάρχει κάπου σωτηρία, κρύβεται στον πολιτισμό. Αν υπάρχει κάπου ελπίδα, κρύβεται στην αγάπη, την αλληλεγγύη και το σεβασμό.

Η θρησκεία… μου, είναι ο έρωτας. Τελικά, υπάρχει θεός για όλους.

Στα άμεσα σχέδια μου… Νέα τραγούδια. Νέα projects. Νέες συνεργασίες. «Κάτι» ορχηστρικό αλλά και «κάτι» αφηγηματικό. Ο καινούργιος χρόνος έφερε ιδιαίτερα δημιουργική διάθεση, όρεξη και «διαφορετικά» βήματα.

Ο νέος μου δίσκος/το νέο μου single (οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε να δώσετε)… Γεννιέται ζεστά και όμορφα. Η παραγωγή του, είναι μέσα στα επόμενα σχέδια. Αργά και με έμπνευση δουλεύουμε, δοκιμάζουμε, ακούμε και γράφουμε νέα πράγματα.

Θα με δείτε/ ακούσετε… σε «κάτι» καινούργιο. Πολύ σύντομα, στην Αθήνα και στην επαρχία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter