New Entries: Γνωρίζουμε τη Χριστίνα Μιχαλάκη

New Entries: Γνωρίζουμε τη Χριστίνα Μιχαλάκη

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πώς ξεκίνησαν, τι αγαπούν και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι η… Χριστίνα Μιχαλάκη, μουσικός – τραγουδίστρια. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1988.

Τραγουδάω… Ολα τα τραγούδια που αγγίζουν τη ψυχή μου.

H σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε… Από τότε που γεννήθηκα. Ο πατέρας μου Μανώλης Μιχαλάκης είναι δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και η μητέρα μου Μαρία καθηγήτρια πιάνου. Οι γονείς μου με πήγαν από μικρή σε ωδεία και στην παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Από εκεί ξεκίνησαν όλα.

H πιο σημαντική μου στιγμή… Οταν κέρδισα το βραβείο ερμηνείας και καλύτερου τραγουδιού στο πανελλήνιο φεστιβάλ με το τραγούδι «Υπάρχουν και ψυχές» σε μουσική του πατέρα μου και στίχους του Θόδωρου Ποάλα.

Αγαπώ… Τη διδασκαλία της μουσικής σε μικρά παιδιά.

Σιχαίνομαι… Να ψάχνουμε σε όλους και σε όλα να βρούμε το «μελανό» σημείο, αδιαφορώντας πολλές φορές για τα θετικά στοιχεία τους.

Οταν δεν τραγουδάω… Ασχολούμαι με τη συγγραφή παιδικών παραμυθιών.

Καλλιτέχνης-είδωλο… Θα πω τη Βίκυ Μοσχολιού τόσο για το μεγαλείο της φωνής της και τα τραγούδια που τραγούδησε όσο και για τη δυναμική και ευαίσθητη ψυχή της. Τη γνώριζα πολύ καλά λόγω της συνεργασίας και της φιλίας που είχε με τον πατέρα μου και νιώθω τυχερή γι’ αυτό.

Αγαπημένοι στίχοι τραγουδιού… Μια μέρα στις εμφανίσεις μας παίξαμε το «Είμαι αετός χωρίς φτερά» του Μάνου Χατζιδάκι και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Ο Χρήστος Καρνάβας, ένας εξαιρετικός μουσικός, χωρίς όραση, ζήτησε να το τραγουδήσει. Τότε ένας θαμώνας του μαγαζιού καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα το χόρεψε με την ψυχή του. Ο στίχος έγινε εικόνα και πλέον είναι από τους αγαπημένους μου.

Η μουσική είναι σαν… Ενας μεγάλος δρόμος που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Απαξ και τον περπατήσεις θα βρεθείς αντιμέτωπος με τα ίδια σου τα συναισθήματα.

Η πολιτική… Στην Ελλάδα μάλλον η κομματικοποίηση υπερτερεί της πολιτικής. Θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή όλοι θα βάλουμε στόχο το κοινό καλό.

Η θρησκεία… Πιστεύω κι αυτό μου δίνει δύναμη και με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.

Στα άμεσα σχέδιά μου… Ετοιμάζω ήδη το επόμενο σινγκλ που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Παράλληλα έχει προγραμματιστεί μια σειρά συναυλιών στην Αυστραλία.

Το νέο μου single… Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε από την εταιρεία Οgdoo Music Group το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Χωρίς εσένα τίποτα», σε μουσική του Αλέξανδρου Κουβέλη και στίχους δικούς μου.

Θα με δείτε/ακούσετε… Ετοιμαζόμαστε για έναν κύκλο συναυλιών στην Αθήνα και σε επαρχιακές πόλεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter