New entries: Γνωρίζουμε την Άννα Κατσούλη

New entries: Γνωρίζουμε την Άννα Κατσούλη
Άννα Κατσούλη

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

Είµαι η…Αννα Κατσούλη.

Παίζω…

Κυρίως ελληνικό ρεπερτόριο.

H σχέση µου µε τη µουσική ξεκίνησε…Μέσα από το σπίτι, καθώς προέρχοµαι από µουσική οικογένεια.

H πιο σηµαντική επαγγελµατική µου στιγµή µέχρι σήµερα…Η βραδιά που τραγούδησα στο πλευρό του Γιώργου Χατζηνάσιου.

Αγαπώ…Ο,τι γίνεται πηγή αγάπης και ωφέλειας.

Σιχαίνοµαι…Γενικά δεν εκφράζοµαι ακραία, αλλά µε τσακίζει να βλέπω πόσες αρρωστηµένες ψυχές ευχαριστιούνται να βλάπτουν συνανθρώπους τους, σωµατικά και ψυχικά.

Οταν δεν παίζω µουσική…Πάντα κάτι κάνω: διαβάζω, παίζω ερασιτεχνικά θέατρο, βγαίνω στη φύση για λίγη άθληση, κεντάω κ.λπ.

Καλλιτέχνης-είδωλο…Η Μαρινέλλα.

Αγαπηµένοι στίχοι…«Κι ό,τι σε πλήγωσε ή σε θάµπωσε, από µακριά αν το κοιτάξεις / Θα σου φανεί τόσο ασήµαντο που στη στιγµή θα το ξεχάσεις» της Σώτιας Τσώτου.

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στιλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω γράψει…Την «Αχάριστη» του Τσιτσάνη.

Η µουσική είναι σαν…Την πνοή σου.

Εάν δεν ήµουν µουσικός…Ίσως ασκούσα το επάγγελμα της νηπιαγωγού, το οποίο σπούδασα.

H πολιτική…

Είναι ο καθρέφτης των πολιτών. Καλώς ή κακώς ανήκω στη νέα γενιά την «καµένη» όπως λένε οι µεγαλύτεροι, που θα πληρώσει τα λάθη των προηγούµενων δεκαετιών. Ξεφυλλίζοντας την ελληνική ιστορία διαφαίνεται ολοκάθαρα ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά και δυστυχώς οι πολίτες δεν αναλαµβάνουµε τις ευθύνες που θα έπρεπε, παρά τις µεταθέτουµε στον εκάστοτε κυβερνήτη. Ελπίζω η νέα γενιά µας να δείξει παραπάνω ανθρωπιά και σύνεση.

Η θρησκεία…Είναι το καταφύγιο της ψυχής, γιατί θεωρώ πως δεν είµαστε µόνο µια καρδιά που χτυπάει κι ένα µυαλό που σκέφτεται πόσα χρήµατα θα βγάλει.

Στα άµεσα σχέδιά µου…Επιστρέφοντας από καλοκαιρινή περιοδεία ξεκίνησα ήδη να οργανώνω τις χειµερινές εµφανίσεις µου σε µουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα. Παράλληλα θα περιοδεύει για δεύτερη χρονιά η αφηγηµατική παράσταση «Το φάντασµα της όπερας», στην οποία συµµετέχω ως µουσικός-ηθοποιός µαζί µε τη Σµαράγδα Αποστολάτου.

Μελίνα Κανά: “Τραγουδώ τις ανθρώπινες αξίες και τα συναισθήματα” [Συνέντευξη]

Ο νέος δίσκος µου…«Κρυµµένος ουρανός» γεννήθηκε από κοµµάτια της ψυχής µου, καθώς έχω ντύσει µε στίχους τα µισά τραγούδια. Επιπλέον η βιρτουόζος του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια υπογράφει δύο τραγούδια.

Θα µε δείτε/ακούσετε…Στις 18/10 στο Αρχελάου Θέατρο. Στην επίσηµη σελίδα µου Anna Katsouli Music Page στο Facebook αναρτώνται τα µουσικά νέα µου και στο κανάλι µου στο YouTube (Anna Katsouli) µπορείτε να παρακολουθήσετε τραγούδια και βίντεο κλιπ µου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter