New Entries: Γνωρίζουμε την Ιrene Παργινού

New Entries: Γνωρίζουμε την Ιrene Παργινού

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πώς ξεκίνησαν, τι αγαπούν και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι η και λέγομαι…

Ιrene Παργινού

Παίζω

Τραγουδάω Rnb & Soul μουσική και είμαι πτυχιούχος πιανίστρια.

H σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε …

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την μουσική στα έξι μου, συγκεκριμένα με το πιάνο. Αγαπούσα το τραγούδι από τότε γιατί ήταν κάτι που είχε την τάση να πηγάζει από μέσα μου αβίαστα. Όταν έγινα οκτώ χρονών, ανακοίνωσα για πρώτη φορά στην μητέρα μου πως ήθελα να ακολουθήσω μουσική καριέρα.

H πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα…

Το 2010 όταν τραγούδησα με αφορμή έναν διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης , σε δυόμισι χιλιάδες άτομα κοινό.

Αγαπώ

Τον ύπνο και το φαγητό. Με αυτή την σειρά.

Σιχαίνομαι

Τους φαντασμένους ανθρώπους.

Όταν δεν παίζω μουσική…

Διδάσκω μουσική ή θα ακούω μουσική…

Καλλιτέχνης «είδωλο»…

Θαυμάζω πολλούς καλλιτέχνες. Εφόσον πρέπει να δώσω μόνο ένα όνομα αυτό θα είναι του Prince.

Αγαπημένοι στίχοι…

«I want you to stay even though you don’t wan’t me… Why can’t you wait till I fall out of love ”, από Weeknd.

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω γράψει…

Το «Love Bites» των Def Leppard. Θα ήθελα να έχω γράψει εγώ αυτούς τους στίχους!

Η μουσική είναι σαν…

Η μουσική που ακούω και που δημιουργώ λειτουργεί σαν μια χρονοκάψουλα για εμένα. Λατρεύω να ακούω κομμάτια παλαιοτέρων δεκαετιών, παράλληλα όμως αγαπώ την εποχή μου. Δημιουργώ μουσική με τον τρόπο που το έκανα και πριν, παρ’ όλα αυτά παρατηρώ πως ποτέ δεν ένιωθα πιο ελεύθερη σε αυτό. Είναι θεραπευτικό να αποκαλύπτω πτυχές του εαυτού μου μέσα από την μουσική.

Εάν δεν ήμουν μουσικός…

Πολύ δύσκολα θα μπορούσα να μην ασχολούμαι με κάτι που να έχει σχέση με την μουσική, παρ΄ όλα αυτά θα με ενδιέφερε να καταπιαστώ με ασχολίες που έχουν να κάνουν με την φύση.

H πολιτική…

Υποστηρίζω το να είμαστε ενήμεροι για το τι συμβαίνει στον κόσμο μας και να μην απέχουμε από όλο αυτό γιατί μόνο έτσι μπορεί να διαμορφώσει κάποιος μια ολοκληρωμένη άποψη γύρω από το πολιτικό σύστημα. Η πολιτική λόγω της δύναμης της έκθεσης που ασκεί στους ανθρώπους φέρει το χρέος να μιλά και να πράττει με ανθρωπιά, δικαιοσύνη και αλληλοσεβασμό, όμως αυτό συχνά δεν συμβαίνει.

Η θρησκεία…

Σε όλες τις θρησκείες μπορώ να διακρίνω τις καλές προθέσεις. Η πεποίθηση μου είναι πως η θρησκεία παρέχει χρήσιμες παραμέτρους για να ζούμε ευγενικά, σεβόμενοι όλους τους άλλους και να δείξει με ποιον τρόπο αυτό μπορεί να επιτευχθεί, εάν κάποιος δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει.

Στα άμεσα σχέδιά μου…

Είναι η προώθηση του μελλοντικού μου album και η μουσική συνέχεια μέσα από συνεργασίες με καλλιτέχνες και μουσικούς της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Θα ήθελα να υπάρξει ο συνδυασμός αυτός και να γίνουν εμφανίσεις και συνεργασίες και στο εξωτερικό.

Ο νέος δίσκος μου…

Soul και RnΒ είναι αυτό που θα ακούσετε στον δίσκο που αναμένουμε την ερχόμενη άνοιξη. Είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμένα αφού είναι το ντεμπούτο μου δισκογραφικά. Επτά κομμάτια στο σύνολο τα οποία με χαρακτηρίζουν με έναν πολυμορφικό τρόπο. Αφορούν θέματα που έχω βιώσει. Θα κάνω αρκετές συνεργασίες με διάφορα ονόματα που θα ανακοινωθούν στην πορεία. Ένα από αυτά είναι και το μουσικό σχήμα Word Of Mouth με τους οποίους έχω την χαρά να συνευρίσκομαι αυτήν την περίοδο μουσικά και on stage.

Θα με δείτε/ακούσετε…

Στις 20 Φεβρουαρίου στο Six Dogs μαζί με τους Word Of Mouth. Θα ακούσετε πολύ και αγαπημένη μουσική! 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter