New entries: Γνωρίζουμε την Νικολέτα Κωνσταντάκη

New entries: Γνωρίζουμε την Νικολέτα Κωνσταντάκη
Νικολέτα Κωνσταντάκη

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πώς ξεκίνησαν, τι αγαπούν και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι η και λέγομαι… Νικολέτα Κωνσταντάκη, μία τραγουδίστρια με πολλά όνειρα και πολύ πείσμα!

Παίζω... κατά κύριο λόγο έντεχνο, αλλά μία καλύτερη απάντηση θα ήταν “αυτό που με εκφράζει στο χωροχρόνο που βρίσκομαι”. Η σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε… από τη στιγμή που κατάλαβα πόσο ευτυχισμένη με κάνει να νιώθω το να τραγουδάω. Πρέπει να ήμουν δύο χρονών.

Η πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα… είναι η κυκλοφορία του πρώτου μου τραγουδιού “Ελευθερία”, σε στίχους και μουσική της Ευσταθίας! Mια εξαιρετική συνεργασία που εύχομαι να έχει συνέχεια και με άλλους καλλιτέχνες που ξεχωρίζω.

Αγαπώ… Τις όμορφες συζητήσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σιχαίνομαι.. Την έπαρση.

Όταν δεν παίζω μουσική… διαβάζω βιβλία, γυμνάζομαι, πηγαίνω βόλτες στην πόλη. Καλλιτέχνης “είδωλο” (μουσικά)… Χάρις Αλεξίου, Beth Hart. Πρόκειται για δύο γυναίκες με πάθος και εκπληκτικές ερμηνείες πάνω στη σκηνή.

Αγαπημένοι στίχοι…

“Να γελάς, να λες πως δεν πειράζει

Για ό, τι φεύγει κι άφησε καημό

Σβήνει ό, τι η αυγή χαράζει

Μ’ ένα δειλινό”

Να γελάς – Μιχάλης Ξενάκης.

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω ερμηνεύσει… Fear of the water – SYML

Η μουσική είναι σαν… ένα γεμάτο ποτήρι νερό στην κατάλληλη θερμοκρασία μία πολύ ζεστή μέρα του καλοκαιριού, μαγεία!

Εάν δεν ήμουν τραγουδίστρια… ίσως ήμουν ηθοποιός – που τραγουδάει! Παρακολουθώντας μαθήματα υποκριτικής, ανοίχτηκε μπροστά μου ένας διαφορετικός κόσμος που με έκανε να σκέφτομαι και να αντιλαμβάνομαι διαφορετικά και κάποιες φορές, να νιώθω πιο έντονα.

Η πολιτική… είναι κάτι με το οποίο δεν ασχολούμαι.

Η θρησκεία… αποτελεί προσωπική υπόθεση του κάθε ανθρώπου. Όλοι έχουμε ανάγκη να πιστεύουμε κάπου, άλλοι στο Θεό, άλλοι στον άνθρωπο, άλλοι στην ενέργεια που υπάρχει γύρω μας. Οι συζητήσεις γύρω από τη θρησκεία, μου δίνουν κάθε φορά και κάτι διαφορετικό για να επεξεργαστώ.

Στα άμεσα σχέδια μου… είναι η δημιουργία καινούριων κομματιών με πολλή φαντασία και όρεξη!

Ο νέος δίσκος μου… Μετράμε μία εβδομάδα περίπου από την κυκλοφορία του “Ελευθερία”. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και νιώθουμε όλοι πολύ περήφανοι για αυτή τη δουλειά! Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για καινούριες κυκλοφορίες.

Θα με δείτε… προς το παρόν σε κάποιο στούντιο, αφού όλα παραμένουν κλειστά. Είμαστε όμως αισιόδοξοι και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις μουσικές μας με τον κόσμο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter