New Entries: Γνωρίζουμε τον Πάνο Τσερπέ

New Entries: Γνωρίζουμε τον Πάνο Τσερπέ
Πάνος Τσερπές

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι ο… Πάνος Τσερπές

Τραγουδάω… Pop, Rock, έντεχνο.

H σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε 5 ετών όταν τραγουδούσα και χόρευα οπου και να βρισκόμουν. Επαγγελματικά όμως ξεκίνησα το 1999 μετά από μια οντισιόν που έγινε για το πρώτο boyband στην Ελλάδα, τους ONE.

H πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα… πολλές… δόξα τον Θεό! Κάποιες από αυτές ήταν η Eurovision με τους ΟΝΕ στο Ταλίν της Εσθονίας το 2002 κατακτώντας την 6η θέση και η συνεργασία μου με την Εθνική Λυρική σκηνή το 2006 συμμετέχοντας στην οπερέτα ¨Η Απάχηδες των Αθηνών¨.

Αγαπώ τους ανθρώπους που ξέρουν να αγαπάνε, να εκτιμάνε να σέβονται τους συνάνθρωπους τους αλλά και το περιβάλλον.

Σιχαίνομαι την ανθρώπινη βλακεία και την αγένεια.

Όταν δεν παίζω μουσική… μου αρέσει να βοηθάω τους φίλους μου.

Καλλιτέχνης «είδωλο» ο Freddie Mercury, ο Michael Jackson, η Whitney Houston και ο Tom Jones όπου είχα την τιμή να τον γνωρίσω το 2002 σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά show στην Ισπανία.

Αγαπημένοι στίχοι… «Ήρθε η στιγμή που ζητούσες για καιρό και σκούπισες τα δάκρυα απ’ τα μάτια».

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που τραγουδάω αλλά θα ήθελα να έχω γράψει… Το ομότιτλο τραγούδι από το musical «Το φάντασμα της όπερας».

Παντελής Θαλασσινός: «Αν έχεις πολιτική δράση το κράτος σε περιθωριοποιεί» [Συνέντευξη]

Η μουσική είναι σαν… τη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι είσαι ερωτευμένος/νη ή σαν την στιγμή που χάνεις κάτι από την ζωή σου.

Εάν δεν ήμουν τραγουδιστής… σίγουρα θα ασχολούμουν με κάποιο άλλο είδος τέχνης.

H πολιτική… είναι κάτι σημαντικό που δυστυχώς με τον τρόπο που υπάρχει στην Ελλάδα με κάνει απλό παρατηρητή.

Η θρησκεία… είναι κάτι προσωπικό οπου πρέπει όλοι να σεβόμαστε, ασχέτως με το τι πιστεύουμε.

Στα άμεσα σχέδιά μου… είναι η προώθηση του νέου μου 3 Track Digital EP «Να Γελάς», οι προσωπικές μου ζωντανές εμφανίσεις και η συνέχεια της καλής συνεργασίας μου με τους ΟΝΕ.

Ο νέος δίσκος μου… κυκλοφόρησε πρόσφατα από την InSideOut Music Web Promotion, περιέχει 2 εκδοχές του τραγουδιού «Να γελάς», μια Pop – Rock με γρήγορη ρυθμικά ενορχήστρωση, μια Acoustic οπου είναι αυτή που προωθούμε αυτήν την στιγμή και η Dance εκδοχή μιας παλιότερής μου κυκλοφορίας, του τραγουδιού «Σελίδα Γύρισα».

Θα με δείτε/ακούσετε… αυτόν τον καιρό κάνω ζωντανές εμφανίσεις στο Voodoo Athens Club με τους ΟΝΕ και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter