New Entries: Γνωρίζουμε τον Σταύρο Χαλιαμπάλια

New Entries: Γνωρίζουμε τον Σταύρο Χαλιαμπάλια
Σταύρος Χαλιαμπάλιας

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαι ο/η και λέγομαι…

Ονομάζομαι Σταύρος Χαλιαμπάλιας

Τραγουδάω…

Τραγουδάω απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

H σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε…

Απο την ηλικία των εννέα περίπου χρόνων όταν και ξεκίνησα τις σπουδές μου στη Βυζαντινή μουσική παραμένοντας μέχρι και σήμερα εκστασιασμένος απο το μεγαλείο της….

H πιο σημαντική επαγγελματική μου στιγμή μέχρι σήμερα…

Οι εμφανίσεις μου στο κοινό, γιατί νιώθω οτι μετέχω σε μια μέθεξη συναισθημάτων, σε μια ατελείωτη προσφορά και λήψη αγάπης, δύναμης, εκτίμησης και αλληλοσεβασμού και σαν τέτοιες, τις θεωρώ όλες σημαντικές και ξεχωριστές!

Αγαπώ….

Τους αληθινούς ανθρώπους με ειλικρίνεια, φιλότιμο και μπέσα. Τους ανθρώπους που μπορούν να σε κοιτάξουν κατάματα!

Σιχαίνομαι…

Την υποκρισία, την αχαριστία, τους αγνώμονες και τους συμφεροντολόγους, ιδιαίτερα στις προσωπικές μου σχέσεις.

Όταν δεν τραγουδάω…

Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ακούω μουσική ή γενικότερα θα ασχολούμαι με κάτι σχετικό με αυτό.

Καλλιτέχνης «είδωλο»…

Είδωλο και “ιερό τέρας” για μένα, ανεξαρτήτως ρεπερτορίου, είναι ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης διότι, πέραν του ταλάντου της φωνής, τον διέκρινε ήθος και μπέσα, στοιχεία που για μένα είναι εξίσου σημαντικά με την καλλιτεχνική δεινότητα κάποιου.

Αγαπημένοι στίχοι…

“…Αν δεν φαντάζεσαι φωτιές, με κάρβουνα μην παίζεις..” (ο “τρελός” Μίλτος Πασχαλίδης) που με εκφράζει απόλυτα γιατί πρέπει πάντα να προσέχεις τι εύχεσαι. Επίσης οι στίχοι: “ χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάνε…”(του Μιχάλη Γκανά) και “..ζωή που δεν μοιράζεται, είναι ζωή κλεμμένη…” (του Σταμάτη Σπανουδάκη) που εμπεριέχουν την αγωνία, την ελπίδα αλλά και την προσπάθεια όλων μας στην αναζήτηση αλλά και στη διατήρηση του ανθρώπου που θα είναι στη ζωή μας για πάντα, στα δύσκολα και στα εύκολα!

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα ήθελα να έχω ερμηνεύσει…

τον Δον Κιχώτη απο το συγκρότημα “Δυτικές Συνοικίες”.

Η μουσική είναι σαν…

το βάλσαμο στη ψυχή μου και η λύση για όλα τα προβλήματα μου. Θεωρώ ευλογημένο τον άνθρωπο που γνωρίζει μουσική ή που απλώς αγαπά να βυθίζεται στις νότες της. Μπορεί να εξωτερικεύσει κάθε συναίσθημα του αλλά και να εκφράσει με αυτήν σκέψεις και αγωνίες που διαφορετικά θα έμεναν ανείπωτες και βασανιστικές. Για μένα αλλά πιστεύω και για πολλούς άλλους ανθρώπους η επίδρασή της είναι θεραπευτική και καταπραϋντική.

Αν δεν ήμουν τραγουδιστής…

θα ήθελα να ήμουν μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων ή της Αστυνομίας. Μπορεί να φαίνονται λίγο ασύμβατα με έναν καλλιτέχνη αλλά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η τάξη, το πρόγραμμα και η πειθαρχία. Επιπλέον με διακρίνει η αίσθηση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο και νομίζω ότι αυτή η ανάγκη μου θα εξυπηρετούνταν άριστα μέσα από τη συμμετοχή μου στους παραπάνω θεσμούς, αν δεν ήμουν τραγουδιστής.

Η Πολιτική…

θεωρώ ότι την παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχει πολιτικός χώρος που θα μπορούσα να ταυτιστώ ιδεολογικά. Πέρα από αυτό όμως και αναφέρομαι σε όλους τους πολιτικούς φορείς, επιθυμώ ότι γίνεται, να είναι προς το συμφέρον της Πατρίδας και των συμπατριωτών μου.

Η θρησκεία…

Τα πιστεύω μου τα έχω δηλώσει και είναι αδιαπραγμάτευτα. Εξάλλου η πίστη είναι κάτι το υποκειμενικό που πηγάζει από μια εσωτερική ανάγκη του κάθε ανθρώπου. Είμαι κατά κάθε φανατισμού ασχέτως θρησκείας, αλλά δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα οποιουδήποτε να πιστευει σε αυτό που τον κάνει καλύτερο σαν άνθρωπο. Εγώ, χωρίς το Θεό δεν πάω πουθενά.

Στα άμεσα σχέδια μου…

Έρχεται μία πολύ όμορφη συνεργασία, μια Ελληνο-Βουλγαρική συνεργασία με την Smilyana Zaharieva κάτοχο του ρεκόρ Guiness ως η δυνατότερη φωνή mezzo-soprano στον κόσμο, για την οποία είμαι πολύ χαρούμενος.

Ο νέος μου δίσκος/το νέο μου single…

Εδώ και ένα μήνα έχει κυκλοφορήσει το καινούργιο μου τραγούδι με τίτλο “Αν ξέρει η νύχτα” σε μουσική δική μου και στίχους της Λίνας Δημοπούλου την οποία και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε, καθόσον είναι η δεύτερη φορά που μου χαρίζει απλόχερα το ταλέντο της.

Θα με δείτε/ακούσετε…

Στις 26 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα όπου εγώ και οι μουσικοί μου θα σας παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα που ακουμπά σε όλο το εύρος της ελληνικής δισκογραφίας, τιμώντας τους μεγάλους έλληνες δημιουργούς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter