New Entries: Γνωρίζουμε τους Final Act

New Entries: Γνωρίζουμε τους Final Act

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πώς ξεκίνησαν, τι αγαπούν και τι αγαπούν να μισούν.

Είμαστε οι… Final Act. Πάνος Περιβολάρης, Γιώργος Αλμπάνης, Γιώργος Παππάς.

Παίζουμε… Ροκ μουσική με ελληνικό στίχο.

Η σχέση μας με τη μουσική ξεκίνησε… μάλλον από τους παλμούς στην κοιλιά της μάνας μας.

H πιο σημαντική επαγγελματική μας στιγμή μέχρι σήμερα… Αναμφισβήτητα είναι το ποδαρικό στην ραδιοφωνική εκπομπή “ΕΡΤ sessions” του Πάνου Χρυσοστόμου. Εκεί ηχογραφήσαμε ζωντανά τα πρώτα μας τραγούδια στο στούντιο Ε της ΕΡΤ.Μια εκπομπή που σήμερα μέτρα πάνω από 80 ηχογραφήσεις νέων καλλιτεχνών του ” ηλεκτρικού ήχου”.

Αγαπούμε…. Τις στιγμές που δημιουργούμε τα τραγούδια μας, τις στιγμές που τα παρουσιάζουμε ζωντανά on stage.

Σιχαινόμαστε… Τους άριστους που ζουν παρασιτικά εις βάρος μίας ολόκληρης γενιάς.

Όταν δεν παίζουμε μουσική… Βρισκόμαστε με φίλους, ζούμε την καθημερινότητα, ανταλλάσσουμε απόψεις, σκεφτόμαστε…

Καλλιτέχνης «είδωλο»… Είμαστε μια μπάντα που τα μέλη της έχουν διαφορετικές μουσικές επιρροές. Ένα κοινό μας γνώρισμα όμως είναι ότι δεν πιστεύουμε σε είδωλα οποιαδήποτε μορφής.

Αγαπημένοι στίχοι… Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή

Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί. (Στίχοι Γιάννης Αγγελάκας από το δίσκο ” Μέσα στη νύχτα των άλλων” Τρύπες 1999).

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στυλ που παίζω αλλά θα θέλαμε να έχουμε γράψει… Στίχοι Νίκος Καββαδίας, μουσική Μαρίζα Κωχ: «Φάτα Μοργκάνα». Είμαστε όμως πολύ τυχεροί γιατί σύντομα θα κυκλοφορήσουμε τη δική μας εκδοχή του τραγουδιού παρέα με ένα πολύ σημαντικό ερμηνευτή, τον Κώστα Θωμαΐδη.

Η μουσική είναι σαν… ένα καζάνι που βράζει με φωτιά την έμπνευση, το πάθος και αναδύει μυρωδιές ανάλογες των συστατικών που περιέχει.

Αν δεν ήμασταν μουσικοί… Θα ήμασταν ό,τι και τώρα: απαιτητικοί ακροατές.

Η πολιτική… Αφού η πολιτική επηρεάζει τη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα, οφείλουμε να έχουμε γνώμη και άποψη.

Η θρησκεία… Σεβόμαστε την ανάγκη του κάθε ανθρώπου για πίστη.

Στα άμεσα σχέδια μας… Από πού να αρχίσουμε; Καινούρια τραγούδια, συνεργασίες, ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα…

Ο νέος μας δίσκος/το νέο μου single… Αυτή την περίοδο, δουλεύουμε ένα project που αποτελείται από πέντε τραγούδια με πέντε συμμετοχές άλλων καλλιτεχνών. Λίγο πριν τελειώσει το 2019 κυκλοφόρησε από το Οgdoo ως προπομπός το τραγούδι «Κάλυμνος» (στίχοι Χρήστος Πιτσίκος) σε συνεργασία με τον Θοδωρή Κοτονιά. Θα ακολουθήσουν οι συμμετοχές των Κώστα Θωμαΐδη, Κώστα Παρίση, Μικαέλας Δαρμάνη και MCD σε στίχους Θάλειας Αντουλινάκη, Χρήστου Πιτσίκου και Final Act.

Θα μας δείτε/ακούσετε… Στις 26 Ιανουαρίου εμφανιζόμαστε ζωντανά στο Six Dogs και ακολουθούν συναυλίες ανά την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα μας στο FB.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter