New entries- Jagertees: Pop Jazz Cocktail

New entries- Jagertees: Pop Jazz Cocktail

 Αφουγκραζόμαστε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε μικρά διαμάντια, τις νεαρές μπάντες και τις αφήνουμε να αυτοπαρουσιαστούν. Εσείς απλώς ακούστε τις με τέρμα τα ηχεία!

Είμαστε οι… Jagertees: Εφη Ευαγγελινού (φωνή), Αλέξανδρος Δεσποτίδης (κιθάρα), Μαρικαίτη Νικολακάκη (μπάσο) και Τάσος Μορφόπουλος (ντραμς)

Παίζουμε… πειραματικό ποπ τζαζ με στοιχεία μπλουζ.

Λεγόμαστε έτσι γιατί… Στην αρχή είχαν περάσει διάφορα ονόματα από το μυαλό μας, όμως αυτό που ήταν κυρίαρχο ήταν η εύρεση ενός ονόματος που θα αντικατοπτρίζει την «ευχάριστη» μουσική που παίζουμε! Και γι’ αυτό τον λόγο ουσιαστικά εμπνευστήκαμε από ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ που αποτελείται από Jagermeister και λάιμ.

Ο μέσος όρος ηλικίας μας… Περίπου 23.

Είμαστε φαν… Της καλής μουσικής, των όμορφων συναυλιών και των συναρπαστικών ταξιδιών.

Σιχαινόμαστε… Οτιδήποτε δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μας, την αντίστοιχη «κακή» μουσική και τα κακεντρεχή σχόλια.

Οταν δεν παίζουμε μουσική… Βασικά παίζουμε μουσική! Κάποιοι από μας δουλεύουν ως επαγγελματίες μουσικοί, όποτε η ζωή τους πραγματικά περιτριγυρίζεται μόνο από αυτό. Οι υπόλοιποι σπουδάζουν.

H πολιτική… Δεν συνάδει μ’ εμάς. Αντιθέτως, ασχολούμαστε με τα κοινά και τα διάφορα κοινωνικά γεγονότα που εκτυλίσσονται γύρω μας.

Η θρησκεία… Επίσης το ίδιο, για παρόμοιους λόγους με την πολιτική.

Αγαπημένοι μας στίχοι… Δύσκολο να προσδιοριστούν γιατί είναι άπειροι. Είτε δικοί μας είτε από κομμάτια που έχουν χαράξει τη ζωή του καθενός από εμάς. Εξάλλου ακούμε τόσο πολλά είδη μουσικής και έχουμε τόσο διαφορετικούς αγαπημένους καλλιτέχνες που μας εκφράζουν, ώστε δεν θα μπορούσαμε να διαλέξουμε.

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στιλ μας αλλά θα θέλαμε να έχουμε γράψει… Kendrick Lamar «DNA», Τesseract «Survival» κ.λπ.

Θα μας δείτε/βρείτε… Στις 9 Σεπτεμβρίου στο open-air stage της Τεχνόπολης στο Γκάζι. Kαι μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς θα ακολουθήσουν και άλλα gigs αλλά και μουσικές κυκλοφορίες.

Στα άμεσα σχέδιά μας είναι… Να βγάλουμε δικά μας κομμάτια και να παίξουμε σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας αυτό τον χειμώνα. Εχουμε πολλή ενέργεια για καινούργια πράγματα και αγαπάμε πάρα πολύ αυτό που κάνουμε, γι’ αυτό θέλουμε να κάνουμε πολλά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter