New entries: The Impulse-νέοι και παρορμητικοί

New entries: The Impulse-νέοι και παρορμητικοί

Αφουγκραζόμαστε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε μικρά διαμάντια, τις νεαρές μπάντες και τις αφήνουμε να αυτοπαρουσιαστούν. Εσείς απλώς ακούστε τις με τέρμα τα ηχεία!

Είμαστε οι… The Impulse από την Αθήνα. Ένα ακουστικό σχήμα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2013 και αποτελείται από τη Νεστορία Μαθιουδάκη (φωνή), τον Γιάννη Κωστούλα (πλήκτρα, φωνή), τον Μάκη Καπώνη (κιθάρα, δεύτερη φωνή) και πιο πρόσφατα το συγκρότημα ενισχύθηκε με την προσθήκη του Κωνσταντίνου Ευθυμίου (ντραμς). Αυτά τα τέσσερα χρόνια έχουμε πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία, ενώ πολύς κόσμος μας γνώρισε από τις εμφανίσεις μας στον πεζόδρομο της Ερμού.

Παίζουμε… Διασκευές σε γνωστές παλιές και νέες επιτυχίες ποπ-ντίσκο-ροκ-μπλουζ κ.λπ. Τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και αγαπήσαμε, που ακούγονται στο ραδιόφωνο και είναι διαχρονικά.

Λεγόμαστε έτσι γιατί… Η λέξη «impulse» έχει διάφορες ερμηνείες. Μία από αυτές είναι και η παρόρμηση. Είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει και γι’ αυτό καταλήξαμε σε αυτό το όνομα ύστερα από αρκετές ιδέες και σκέψη.

Ο μέσος όρος ηλικίας μας… Είναι τα 27 χρόνια.

Είμαστε φαν… Του οτιδήποτε μας ακούγεται ωραίο. Οι επιρροές μας ξεκινούν από ροκ, μπλουζ και μέταλ μουσική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε παρωπίδες και δεν μπορούμε να ακούσουμε άλλα είδη μουσικής.

Σιχαινόμαστε… Ο καθένας μπορεί να σιχαίνεται πολλά και διαφορετικά πράγματα. Κάποια από αυτά είναι σίγουρα το ψέμα και η κοροϊδία.Όταν δεν παίζουμε μουσική… Γεμίζουμε τον χρόνο μας με πολλά από τα ενδιαφέροντά μας. Βγαίνουμε με φίλους, διαβάζουμε βιβλία,αθλούμαστε, βλέπουμε ταινίες και φυσικά ακούμε μουσική!

Σε δέκα χρόνια θα είμαστε… Σίγουρα αυτό που δουλεύουμε και προσπαθούμε με πολλή δουλειά και όρεξη: καλύτεροι μουσικοί δηλαδή και –γιατί όχι;– περισσότερο αναγνωρισμένοι.

Η μουσική είναι… Η ζωή μας όλη, το πάθος μας.

Αγαπημένοι μας στίχοι… Είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς ανάμεσα σε τόσα τραγούδια που έχουν γραφτεί και καθένα εκφράζει διάφορα συναισθήματα και εμπειρίες. Θα λέγαμε πως ένα κομμάτι που οι στίχοι του μας εκφράζουν είναι το «Simple man» των Lynyrd Skynyrd.

H πολιτική… Από μόνη της δεν είναι κάτι το μεμπτό. Το θέμα είναι ποιος εφαρμόζει τι και για ποιον σκοπό.

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στιλ που ακούμε/παίζουμε αλλά θα θέλαμε να έχουμε γράψει… Ίσως το «Thinking out loud» του Εντ Σίραν να είναι ένα από αυτά. Μια ποπ μπαλάντα με ωραία συνθετικά και όμορφους στίχους.Θα μας δείτε/ακούσετε… Μπορείτε κάποιες μέρες τον χρόνο να μας δείτε στην Ερμού, καθώς και να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω links, ώστε να μαθαίνετε άμεσα για τις live εμφανίσεις μας σε Αθήνα και επαρχία: www.facebook.com/impulsebandgr και www.instagram.com/the_impulse_band.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter