New York Post: Nεκρός ο Κιμ Γιονγκ Ουν; – Αντικρουόμενες πληροφορίες για την υγεία του ηγέτη της Β. Κορέας

New York Post: Nεκρός ο Κιμ Γιονγκ Ουν; – Αντικρουόμενες πληροφορίες για την υγεία του ηγέτη της Β. Κορέας

Σε κώμα φέρεται να βρίσκεται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν σύμφωνα με ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται έναν κινέζο γιατρό που είναι μέρος της ομάδας που μεταβαίνει στην Βόρεια Κορέα για να αναλάβει τον Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Σύμφωνα με τον Kινέζο γιατρό, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ένιωσε πόνους στο στήθος και κατέρρευσε όταν επισκεπτόταν την επαρχία, με τον γιατρό που τον ακολουθούσε να του κάνει ανάνηψη, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο η New York Post επικαλείται πληροφορίες άλλου ιαπωνικού μέσου ότι ο Κιμ είναι νεκρός.

Οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες και οι αμφιβολίες για την εγκυρότητα των πληροφοριών ελέγχεται, καθώς Νοτιοκορεάτες κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ένας Κινέζος αξιωματούχος επιμένουν ότι τίποτα δεν δείχνει ότι κινδυνεύει η ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν και ότι δεν υπάρχει ασυνήθιστη κινητικότητα στην Βόρεια Κορέα.

Ο Κιμ εμφανίστηκε για τελευταία φορά στα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας στις 11 Απριλίου και υπήρξαν πληροφορίες νοτιοκορεατικών ΜΜΕ ότι στις 12 Απριλίου υπεβλήθη σε επέμβαση στην καρδιά.

Κάθε αλλαγή στην ηγεσία της ΛΔΒΚ εγείρει την πιθανότητα κενού εξουσίας ή κατάρρευσης της δυναστείας των Κιμ, η οποία κυβερνά τη χώρα από την ίδρυσή της το 1948. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η αδελφή του βορειοκορεάτη ηγέτη φέρεται να ελέγχει μεγάλο μέρος της διοίκησης της χώρας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter