Νίκαια: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με 14χρονη που είχε απαχθεί

Νίκαια: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με 14χρονη που είχε απαχθεί

Τέλος στο θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χαμόγελου του Παιδιού», το κορίτσι φαίνεται πως κατάφερε να το σκάσει από τον χώρο που την είχε εγκλωβίσει ο απαγωγέας της.

«Η Μαρκέλλα Τ. κατάφερε να διαφύγει της Οδύσσειας που πέρασε από την ημέρα της εξαφάνισής της στις 7/10/22, όταν απήχθη, παρά τη θέλησή της, από ενήλικα άτομα από την περιοχή της Νίκαιας. Το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε στα χέρια αγνώστων που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν. Από σεβασμό στο παιδί και στο μέλλον του δεν θα περιγράψουμε την φρίκη που βίωσε. Στο παρόν, βρίσκεται ανακουφισμένη και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της ενώ Ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται δίπλα της, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξη του παιδιού μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησε», επισημαίνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Υπενθυμίζεται πως με ανακοίνωση που είχε εκδώσει το Σάββατο πάλι το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 14χρονη, την περασμένη Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ έπεσε θύμα αρπαγής από ενήλικα άνδρα που μπήκε στο σπίτι του το άρπαξε με τη βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Την επόμενη μέρα οι γονείς της 14χρονης ειδοποίησαν την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο μάλιστα δημοσιοποίησε φωτογραφία του κοριτσιού.

Διαβάστε την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter