Νίκαια: «Μαμά βγες έξω, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά»: Ο γιος του 39χρονου είδε την εκτέλεση από το μπαλκόνι (Video)

Νίκαια: «Μαμά βγες έξω, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά»: Ο γιος του 39χρονου είδε την εκτέλεση από το μπαλκόνι (Video)

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία του 39χρονου από τον 64χρονο πεθερό του στη Νίκαια ο οποίος εν συνεχεία έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που ήρθαν στο «φως», ο 64χρονος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και έστησε καρτέρι στο γκαράζ της πολυκατοικίας επί της οδού Κυζίκου 25.

Έχοντας στα χέρια του κυνηγετικό όπλο, ο 64χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος, που είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, θεωρούσε ότι εκείνη έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και κρυβόταν στο σπίτι του γαμπρού του.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τη γειτονιά ενώ συνεχίζεται η προανάκριση με στόχο την αποκάλυψη νέων στοιχείων για την τραγωδία.

Τι λένε οι γείτονες

Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 08:23.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην ΕΡΤ, το ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας, φέρεται να είδε με τα μάτια του αιματηρό σκηνικό. Όπως υποστήριξαν οι μάρτυρες, το παιδί φώναζε: «Μαμά, βγες έξω. Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά».

Σύμφωνα με μια άλλη μαρτυρία αρχικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός, ουρλιαχτά, η γυναίκα του θύματος να φωνάζει στο άντρα της «μπες μέσα» και στη συνέχεια ο δράστης έβαλε τέλος στην ζωή του.

Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Ξεκίνησαν έρευνα και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, ο οποίος είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη έχοντας πρόσφατα χωρίσει με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 64χρονος δράστης φέρεται να πίστευε ότι η κόρη του και ο 39χρονος γαμπρός του έφταιγαν για τον χωρισμό με τη σύζυγό του, η οποία είχε μετακομίσει στη Νίκαια. Ο πεθερός φέρεται να ήρθε από τη Θεσσαλονίκη όπου μένει και έστησε ενέδρα στο θύμα. Από το περιβάλλον του ο δράστης περιγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα.

Για την οικογένεια και το θύμα οι γείτονες μόνο καλά λόγια είχαν να πουν.

Δείτε επίσης: Νίκαια: Περίμενε τον γαμπρό του στο γκαράζ με κυνηγετικό όπλο – Νέα στοιχεία για την τραγωδία (Video)

Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε – Οι πρώτες πληροφορίες (Video)

Κακοκαιρία «Emil»: Με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους κάνει ποδαρικό ο Μάρτιος – LIVE η εξέλιξη των φαινομένων

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter