«Νικαιώτης» ξανά ο Μαυροκεφαλίδης

«Νικαιώτης» ξανά ο Μαυροκεφαλίδης

Στα γνώριμα λημέρια της Νίκαιας επιστρέφει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μετά το «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών που είχε ξεκινήσει λίγες ημέρες νωρίτερα, όπως είχε γράψει το documentonews.gr. Ο πολύπειρος forward/center θα συνεχίσει από εκεί που… σταμάτησε σχεδόν 12 μήνες μετά όταν άφησε τον Ιωνικό για τον Προμηθέα Πάτρας και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για το Περιστέρι.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, λοιπόν, ο «Άγιος Λουκάς», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του Ιωνικού, επιστρέφει στη Νίκαια, αφού βρέθηκε η «χρυσή τομή» με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. 

Δείτε επίσης: Basket League: «Φλερτ» Ιωνικού – Μαυροκεφαλίδη

Ο 36χρονος άσος δε χρειάζεται συστάσεις. Το βιογραφικό του μιλά από μόνο του: ΠΑΟΚ, Βίρτους Ρόμα, Βαλένθια, Ολυμπιακός, Μαρούσι, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Qingdao Eagles (Κίνα), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Προμηθέας Πάτρας, Περιστέρι και Ιωνικός.

Αναμφίβολα, η προσθήκη του Μαυροκεφαλίδη στους ψηλούς του Ιωνικού Νίκαιας αναμένεται να δώσει ώθηση στους «κυανόλευκους», μαζί με τους Φιτζπάτρικ, Τουτζιαράκη και Χουγκάζ, ο οποίος αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter