Νίκη για τον Βόλο, 2-0 τον Απόλλωνα

Νίκη για τον Βόλο, 2-0 τον Απόλλωνα

Ο Βόλος πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και ανέβηκε στην 7η θέση της Super League με 30 πόντους.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ. Στο 6’ η «ελαφρά ταξιαρχία» απείλησε με τον Ιωαννίδη και στο 17′ ο Τσιλούλης σούταρε πάνω στον Κλέιμαν. Στο 28’ ο Απόλλων έχασε άλλη μία σημαντική ευκαιρία. Ο Μπεντινέλι βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Βόλου, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 33’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μπαρτόλο ανατράπηκε απ’ τον Μπαξεβανίδη. Στο επόμενο λεπτό ο Δουβίκας ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και άνοιξε το σκορ (1-0).

«Στην αρχή μπήκαμε ισοδύναμα και οι δύο ομάδες. Μετά το 1-0 ήμασταν καλύτεροι. Ο Απόλλων έκανε εξαιρετική δουλειά, ενώ ο Βόλος είναι μια επιθετική ομάδα που δημιουργεί φάσεις», δήλωσε ο Τ. Δουβίκας, τον οποίο τσεκάρει ο ομοσπονδιακός προπονητής: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, δίνω το 100%, δεν το γνώριζα ότι ήταν εδώ σήμερα στο γήπεδο. Μετά μου το είπαν αυτό»

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52’ έγινε το 2-0. Ο Μπαρτόλο γύρισε από αριστερά στον Ριέντρα, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, αιφνιδίασε τον Βέρχουλστ και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Απόλλων προσπάθησε να μειώσει το σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 75’ ο Μουνιέ πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Β. Μανούχος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Περέα, Μήτογλου, Μπαξεβανίδη, Ντάουντα, Μπεντινέλι.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο (86′ Σάντσες), Νίνης (65′ Τέκιο), Μαρτίνες (46′ Μπαριέντος), Περέα (57′ Σάντος).

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (46′ Ντάουντα), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκεζ, Μπαξεβανίδης (72′ Καλισίρ), Κολ, Ιωαννίδης (59′ Φερνάντες), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (72′ Μουνιέ), Φατιόν (59′ Λαγός). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter