Νίκη με άγχος για ΠΑΟ, 1-0 τον Αστέρα

Νίκη με άγχος για ΠΑΟ, 1-0 τον Αστέρα

Mε την ψυχή στο στόμα ο Παναθηναϊκός πέτυχε την τέταρτη νίκη του στην Σούπερ Λίγκα επικρατώντας 1-0 στο ΟΑΚΑ του Αστέρα Τρίπολης. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Χατζηγιοβάννης στο 8’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Σέζος, αφού πρώτα έκανε χρήση του VAR (τράβηγμα του Περέα από τον Σουάρεθ).

Στο δεύτερο 45λεπτο οι πράσινοι έπαιξαν με τη φωτιά και οι Αρκάδες είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Στις καθυστερήσεις ο Μπαράλες έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

«Στα τελευταία 15 λεπτά ήμασταν άτονοι, κυριάρχησε το άγχος. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να κάνουμε εύκολο το 2-0. Ίσως το άγχος που δεν έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια στην έδρα μας να μας ταλαιπωρήσει αρκετά. Ήταν σημαντικό και έπρεπε να κερδίσουμε. Πολλές φορές έχουμε παίξει καλά αλλά δεν έχουμε νικήσει. Μέσα από τη διαδικασία των νικών θα γίνουμε καλύτεροι», δήλωσε ο Γιώργος Δώνης, ενώ ο προπονητής του Αστέρα Μπόρχα Χιμένεθ υποστήριξε: «Είναι αρκετά παιχνίδια στα οποία προσπαθούμε και μας αδικεί η εικόνα. Σήμερα από ένα λάθος στα πρώτα λεπτά μείναμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ».

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης (79’ Κολοβός), Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (88’ Κολοβέτσιος), Περέα (61’ Καμπετσής), Μακέντα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Σουάρεθ (60’ Σαντόγια), Μαρτίνεθ (80’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Χαουρέγκι (67’ Κρέσπι), Καπίγια, Μ. Φερνάντεθ, Λ. Φερνάντεθ, Μπαράλες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter