Νίκη με… άγχος για τον Ολυμπιακό

Νίκη με… άγχος για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε, ωστόσο συνέχισε το αήττητο σερί του, επικρατώντας εντός έδρας του ΟΦΗ με 2-1, χάρη στα δύο προσωπικά γκολ του Σουντανί.

Με τη σημερινή νίκη το σύνολο του Μαρτίνς θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη θέση, μετά και το πέρας της 7ης αγωνιστικής και λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει την Μπάγερν, αφήνοντας τον ΟΦΗ στο -6 από την κορυφή.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Στο 3’ ο Λοβέρα είχε σουτ στο δοκάρι και στο 11’ άνοιξε το σκορ με δυνατή κεφαλιά του Σουντανί (1-1). Οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν να βγουν με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση και στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου ισοφάρισαν με σουτ-κεραυνό του Ναμπί από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής (1-1).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να κερδίσουν το ματς και το γκολ που ήθελαν ήρθε στο 57′ με τον Γκερέρο να εκμεταλλεύεται τη λάθος πάσα του Νάστου, κάνοντας τη σέντρα και ο Σουντανί με υπέροχο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Σωτηρίου για το 2-1!

Στο 66′ ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Γκερέρο, ωστόσο στην αρχή της φάσης ήταν εκτεθειμένος ο Σουντανί. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς ωστόσο να απωλέσουν την μεγάλη ευκαιρία.

Οι ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης (63′ Γκασπάρ), Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα (56′ Μασούρας), Σουντανί (82′ Καμαρά) και Γκερέρο.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος (64′ Κουτρουμπής), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο – Τσιλιανίδης (87′ Βαζ), Ναμπί, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο (71′ Μάνος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter