Νίκη με ανατροπή η ΑΕΚ επί του ΟΦΗ (2-1)

Νίκη με ανατροπή η ΑΕΚ επί του ΟΦΗ (2-1)

Η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή επί του ΟΦΗ και νίκησε 2-1 στην 7η αγωνιστική της Super League, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες μετά την ήττα από τη Λέστερ στο Europa League.

Ο ΟΦΗ αν και είχε πολλές ελλείψεις βασικών παικτών του λόγω τραυματισμών μπήκε πιο δραστήριος στο ματς και κατάφερε στο 6’ να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ και με σουτ του Στούρτζεον να ανοίξει το σκορ (0-1). Η Ενωση προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των Κρητικών που μόλις έβρισκαν ευκαιρία έβγαιναν επικίνδυνα την αντεπίθεση.

Μετά το 20λεπτο η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία και άρχισε να πιέζει τους φιλοξενούμενους. Ετσι στο 32’ έφθασε στην ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου ο Νεντελτσεάρου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γκολ που μέτρησε τελικά με την βοήθεια του VAR. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μαχαίρας σημάδεψε το δοκάρι του Βάντερμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη για την ανατροπή. Στο 52’ ο Βάντερμαν έσωσε σουτ του Μαχαίρα, στο 61’ ακυρώθηκε γκολ του Λιβάγια, στο 69’ ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρία για το 1-2 και στο 74’ έγινε το…2-1! Ο Μάνταλος βρήκε τον Σάκχοφ, ο οποίος απέφυγε τον Στούρτζεον και με πλασέ από δύσκολη θέση νίκησε τον Βάτερμαν για το 2-1.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης κιτρίνισε τον Κρίστισιτς (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα απουσιάσει σε ένα από τα 4 επόμενα ματς της ΑΕΚ),

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσεάρου, Λόπες (80’ Ινσούα), Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Μαχαίρας (56’ Λιβάγια), Τάνκοβιτς (80’ Σβάρνας), Ανσαριφάρντ (67’ Ολιβέιρα).

ΟΦΗ: Βάντερμαν, Ουές, Βαφέας, Διαμάντης, Λυμπεράκης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ (87’ Νοικοκυράκης), Μπαλογιάννης (62’ Ντε Γκουζμάν), Στούρτζεον (87’ Στάικος), Γιάννου (83’ Γκαργκαλατζίδης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter