Νίκη με ανατροπή η Λαμία, 2-1 τον ΟΦΗ

Νίκη με ανατροπή η Λαμία, 2-1 τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι στη Λαμία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και προηγήθηκε στο σκορ, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ανέτρεψαν την κατάσταση και πέτυχαν μια υπερπολύτιμη νίκη με 2-1 που τους ανέβασε κι άλλο στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος…

Ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι στο 11’ σε ανατροπή του Μάνου από τον Θεοδωρόπουλο και ο διαιτητής Γκορτσίλας αφού συμβουλεύτηκε το VAR το έδωσε. Το εκτέλεσε ο Ναμπί κι έγραψε το 0-1, όμως στους πανηγυρισμούς υπέστη θλάση κι αντικαταστάθηκε.

Στο 42’ ήταν σειρά της Λαμίας να κερδίσει πέναλτι, αφού και πάλι ο ρέφερι συμβουλεύτηκε το VAR. Αρχικά είχε καταλογίσει άουτ σε μαρκάρισμα του Κοροβέση επί του Βασιλόγιαννη. Αφού όμως είδε όμως τη φάση στο VAR έδειξε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ο Τουράμ κι έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ήταν εκείνη που κυριάρχησε στο ματς και κατάφερε να πετύχει το 2-1 με σουτ του Δημούτσου μέσα από την περιοχή στο 59’.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε κίτρινες κάρτες στους Θεοδωρόπουλο, Δημούτσο, Κοροβέση, Μάνο, Σεμέδο, Στάικο.

ΛΑΜΙΑ (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Ρόμανιτς (83′ Τζανετόπουλος), Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Τουράμ, Τιρόνε (30′ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (90+2′ Σάλιακας)

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν (66′ Κουτρουμπής), Κοροβέσης (79′ Φιγκεϊρέδο), Σακόρ, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί (12′ Στάικος), Σεμέντο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter