Νίκη με ανατροπή ο Αστέρας, 2-1 τον Αρη

Νίκη με ανατροπή ο Αστέρας, 2-1 τον Αρη

Μέσα σε πέντε λεπτά ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την ανατροπή και με δύο γκολ νίκησε τον Αρη (2-1) που είχε προηγηθεί στο σκορ. Οι Αρκάδες βρίσκονται σταθερά στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν εξασφαλίσει μία θέση στα πλέι οφ.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Μάνο, ενώ έχασαν κλασικές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Ο Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 60’ και στο 66’ ισοφάρισε με τον Κρέσπι. Στο 70’ ο σκόρερ «σέρβιρε» την μπάλα στον Ριέρα κι αυτός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

«Ήμασταν προετοιμασμένοι και είχαμε υπομονή για να έρθει η στιγμή μας. Αυτή ήρθε μετά το πρώτο γκολ. Το γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Μίλαν Ράσταβατς.

Ντεμπούτο με τον Αρη έκανε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος επέστρεψε στην ΣΛ 1 μετά από έξι χρόνια. Το τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα φορ στο πρωτάθλημα ήταν αυτό μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 10 Μαΐου του 2015.

«Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, δεν είχαμε απειληθεί και σε τέσσερα- πέντε λεπτά δεχθήκαμε δύο γκολ και όλα ήρθαν ανάποδα. Δεν έχω δει ακριβώς τα γκολ, νομίζω ότι ήταν πολύ εύκολα απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει ποιότητα, είναι καλή κι εκεί πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε μέσα από τις αλλαγές, δεν τα καταφέραμε όμως», δήλωσε ο τεχνικός του Αρη Ακης Μάντζιος, ο οποίος αναφερόμενος στο αποτέλεσμα, είπε: «Δεν μας ικανοποιεί καθόλου το αποτέλεσμα. Μέχρι το γκολ ελέγχαμε το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Δε νομίζω ότι ήταν ζήτημα έλλειψης συγκέντρωσης. Δυστυχώς δεχθήκαμε δύο γκολ και ήρθε μια ήττα που δεν θέλαμε».

Ο Β. Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπελόκ, Ιωάννου, Τζέγκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Μίλαν Ράσταβατς): Τσίφτσης, Κώτσιρας, Αλβάρες Σουάρεθ, Καστάνο, Βαλιέντε, Καπίγια (59’ Ιγκλέσιας), Κρεσπί (90+ Τιλίκα), Φερνάντεθ (81’ Μπελόκ), Σίτο (59’ Αλί Μπαμπά), Τζίμας (59’ Ριέρα).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (74’ Σούντγκρεν), Τζέγκο (81’ Κάτσε), Λούκας Σάσα (Σίλβα), Μπερτόγλιο (64’ Ματίγια), Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Μάνος (81’ Μήτρογλου).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter