Νίκη με ανατροπή στο φινάλε ο Ατρόμητος: 2-1 τη Λαμία

Νίκη με ανατροπή στο φινάλε ο Ατρόμητος: 2-1 τη Λαμία

Πολύτιμη όσο και δύσκολη νίκη με ανατροπή μάλιστα πήρε σήμερα (14/1) ο Ατρόμητος επί της Λαμίας με 2-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η Λαμία αιφνιδίασε τον Ατρόμητο και προηγήθηκε μόλις στο 7’ με τον Καραμάνο, σε ένα γκολ που χρειάστηκε περίπου ένα δίλεπτο το VAR για να το κατακυρώσει.

Ο Ατρόμητος «ξύπνησε» και πίεσε για μια γρήγορη ισοφάριση όμως η Λαμία ήταν εκείνη που έχασε στο 30 τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν σε τετ α τετ του Ντέλετιτς με τον Μανδά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα την απομάκρυναν οι αμυντικοί. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 38’ με πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου (σε ανατροπή του Ραμπέγιο από τον Προβυδάκη).

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος πίεζε για την ανατροπή και τελικά δικαιώθηκε στο 85’ με δυνατό σουτ του Σόλομον εκτός περιοχής, βυθίζοντας κι άλλο την φιλοξενούμενη Λαμία…

Ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στον Τζανετόπουλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Γκαλβάο (40’ Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46’ Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70’ Μουνίθ), Αγκάγιεβ (71’ Χαρίσης), Χριστοδουλόπουλος (70’ Μανούσος).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Τζανετόπουλος (86’ Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (67’ Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (78’ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Καραμάνος (78’ Αραμπούλι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter