Στο Μαρκόπουλο

Νίκη με το «καλημέρα» για τον θεσμό του syndication

Martina Houstova, Meg Cope, Gwenda Powrie, Lisa Furuland-Kotsianis

Γράφουν ιστορία οι γυναικο-παρέες στο Μαρκόπουλο – μεγάλη νίκη του Poetic Guest.

Με το δεξί μπήκε στην αγωνιστική δράση το πρώτο άλογο του ελληνικού ιπποδρόμου που αποκτήθηκε με την μορφή του syndication. Ο Poetic Guest, στην πρεμιέρα του στο Μαρκόπουλου, έκανε μια εντυπωσιακή διαδρομή και ήρθε πρώτος- και μάλιστα με διαφορά- στην 3η κούρσα του ελληνικού προγράμματος, το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, ξεκινώντας πανηγυρικά το θεσμό του syndication, δηλαδή της «συνιδιοκτησίας ίππων» στην Ελλάδα.

O νικητής Ίππος Poetic Guest

Δέκα γυναίκες πίσω από το πρώτο syndication στην Ελλάδα

Το syndication αποτελεί μία καινούργια μορφή ιδιοκτησίας ίππων βάσει της οποίας δίνεται η δυνατότητα στους λάτρεις του σπορ να έχουν μερίδιο ιδιοκτησίας σε ένα άλογο μοιραζόμενοι το συνολικό κόστος με έως και 10 άτομα. To πρώτο αυτού τους είδους «συνδικάτο» στην Ελλάδα είναι το Champagne Syndication, που αποτελείται από δέκα γυναίκες, οι οποίες αγαπούν τις ιπποδρομίες και ήθελαν να ζήσουν την αγωνιστική εμπειρία. O ίππος Poetic Guest αποζημίωσε και με το παραπάνω την επιλογή τους, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη στην παρθενική του εμφάνιση στον ιππόδρομο. Στην επιτυχία του συνέβαλε ακόμη μια γυναίκα, η προπονήτριά του, κάνοντας ουσιαστικά το πρώτο syndication στην Ελλάδα …γυναικεία υπόθεση.

Τίνα Οικονόμου, Martina Houstova, Meg Cope, Αγγελική Αμίτση προπονήτρια του ίππου Poetic Guest, Gwenda Powrie, Ασπασία Ράλλη, Lisa Furuland-Kotsianis, Παπείρα Φωκά

Τα βασικά χαρακτηριστικά του syndication:

· Μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 10 φυσικά πρόσωπα.

· Η ονομασία του εκάστοτε Syndication αποφασίζεται από τα μέλη του.

· Για κάθε ίππο αντιστοιχεί ένα συμφωνητικό, το οποίο υπογράφεται από όλα τα μέλη.

· Το Syndication λειτουργεί ως ο ιδιοκτήτης του ίππου και όλα τα παραστατικά εκδίδονται στο όνομά του.

· Κάθε μέλος επιλέγει το ποσοστό συμμετοχής του στο Syndication. Τα ποσοστά αλλάζουν/μεταβιβάζονται με απόφαση των μελών.

Αγγελική Αμίτση προπονήτρια του ίππου Poetic Guest, Τίνα Οικονόμου, Gwenda Powrie, Meg Cope, Martina Houstova, Lisa Furuland – Kotsianis, με τον νικητή Ίππο Poetic Guest

· Τα μέλη του Syndication ορίζουν τον Διαχειριστή (agent) ως εκπρόσωπό τους, ο οποίος μπορεί να είναι ένα από τα μέλη.

· Σε περίπτωση που ως Διαχειριστής ορισθεί ο Προπονητής του ίππου, ορίζεται υποχρεωτικά και ένα μέλος ως εκπρόσωπος του Syndication έναντι του ελληνικού Jockey Club και του

· Ο Διαχειριστής έχει πλήρη εξουσία διαχείρισης του Ίππου και εκπροσωπεί τα μέλη με βάση το καταστατικό του κάθε Syndication.

· Τα τέλη και δικαιώματα του της Φιλίππου Ενώσεως για την ταξινόμηση του ίππου και την εγγραφή του ιδιοκτήτη στο Μητρώο Ιδιοκτητών καταβάλλονται από το Syndication.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.