Νίκη με ζόρια για ΠΑΟ, 1-0 τον Αστέρα

Νίκη με ζόρια για ΠΑΟ, 1-0 τον Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά επικράτησε με 1-0 και διατήρησε τις ελπίδες του για πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας. 

Οι «πράσινοι» σκόραραν στο 16΄με τον Αλτμαν, όμως στην συνέχεια ο αντίπαλος τους έχασε μοναδικές ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση. Οι Αρκάδες δεν τα κατάφεραν, γνώρισαν την 12η ήττα τους στο πρωτάθλημα και παραμένουν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

«Eχουμε μια καινούρια ομάδα και δεν υπάρχουν για εμάς παιχνίδια χωρίς αύριο. Δεν μας ενδιαφέρει η βαθμολογική μας θέση, ακόμα και στα κακά διαστήματα μας ο στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά που κάνουμε και να βελτιωνόμαστε διαρκώς», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης, ο οποίος αναφερόμενος στο παιχνίδι, είπε: «Σήμερα είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας μας δημιούργησε προβλήματα στο δεύτερο αλλά παρ΄ όλα αυτά θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Έχουμε διάφορα αγωνιστικά προβλήματα αυτό τον καιρό. Σήμερα τα πήγαμε καλύτερα. Η βελτίωση θα έρθει μέσα από την ομαδική λειτουργία».

Καλή η διαιτησία του Γ. Τάση (Ηπείρου), ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπουζούκη, Κάτσε, Φερνάντεθ, Μπελόκ και Βλάχο.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης (71′ Δώνης), Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (81′ Πούγγουρας), Άλτμαν (60′ Μουνιέ), Μακέντα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ματρικάρντι, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Φερναντέζ (83′ Δουβίκας), Μανιάς (61′ Αραβίδης), Μπέλοκ, Καλτσάς, Κότσιρας (74′ Τσιλιανίδης), Βλάχος, Κυριακόπουλος.

***Ο Ατρόμητος πέρασε και από τα Ιωάννινα, νικώντας με 2-0 τον ΠΑΣ (Κουλούρης 11’ και Ουάρντα 50΄ τα γκολ). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter