Νίκη παραμονής για τον Παναιτωλικό, κατέβαλε 1-0 τον Βόλο

Νίκη παραμονής για τον Παναιτωλικό, κατέβαλε 1-0 τον Βόλο

Υπερπολύτιμο «τρίποντο» κατέκτησε ο Παναιτωλικός στην προσπάθεια του να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα 1, επικρατώντας 1-0 του Βόλου. Mε αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 11η θέση και βρίσκεται στο +4 από την ουραγό Λάρισα.

Mε αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 11η θέση και βρίσκεται στο +4 από την ουραγό Λάρισα.Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 3’ έχασαν ευκαιρία με τον Νίνη. Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε την εστία του Κλέιμαν με τους Καρέλη (18’), Αριγίμπι (28’), Εντινγκά (39’). Στο 41΄ ο Βόλος έχασε διπλή ευκαιρία με τους Μπαριέντος, Μαρτίνες.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το «τρίποντο» της νίκης. Κι αυτή η φάση ήρθε στο 75’. Ο Ταχάρ έκανε παράλληλη σέντρα και ο Αριγίμπι σκόραρε σε κενή εστία (1-0).

O B. Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντίας, Μάζουρεκ, Ριένστρα, Τσοκάνη.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Μεντίνα (70’ Τσιγγάρας), Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Περέιρα, Εντινγκά, Ντίας (54’ Ταχάρ), Ντάλσιο (84’ Μάλης), Μάζουρεκ (83’ Ντουάρτε), Αριγίμπι, Καρέλης (70’ Ματσόλα).

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Σάντσες, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (76’ Μπουένο), Ριένστρα (66’ Μπαρτόλο), Νίνης, Μπαριέντος, Μαρτίνες, Δουβίκας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter