Νίκη παραμονής ο Απόλλων, 2-1 τον ΟΦΗ

Νίκη παραμονής ο Απόλλων, 2-1 τον ΟΦΗ

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ για την 24η αγωνιστική της Super League και ξέφυγε για τα καλά από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας σε αντίθεση με τους Κρητικούς που παραμένουν χαμηλά.

Ήταν ένα ματς με καταπληκτικό ρυθμό, πολλές φάσεις και ένα γκολ από κάθε πλευρά στο πρώτο μέρος.

Στο 18’ ο Απόλλων άνοιξε το σκορ όταν ο Σλίβκα πλάσαρε τον Σωτηρίου, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε, όμως ο Ντάουντα πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0. Το γκολ ανάγκασε τους Κρητικούς να πιέσουν για μια γρήγορη απάντηση και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 27’ με κεφαλιά του Στάρτζεον από σέντρα του Ουές.

Στο 32’ οι γηπεδούχοι έχασαν με τραυματισμό τον Τσιλούλη και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για κάκωση στο γόνατο.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι καλές φάσεις ήταν πλέον λίγες, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 61’ με τον Ντε Γκουζμάν και ο Απόλλων μ ε τον Ιωαννίδη στο 83’. Όμως στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης που είχε μπει αλλαγή το ματς στο έχασε τη δική του μεγάλη ευκαιρία στο 83’ που έσωσε ο Σωτηρίου. Όμως στο επόμενο λεπτό, ο Απόλλων πήρε προβάδισμα σε μια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Λάθος του γκολκίπερ του ΟΦΗ που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια και ο Ιωαννίδης με προβολή έκανε το 2-1 σε μια φάση που ελέγχθηκε για οφσάιντ από το VAR.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπαξεβανίδη, Στάικο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (88’ Λαγός), Μπεντινέλι (46’ Χουχούμης), Σλίβκα, Φερνάντεθ (73’ Ιωαννίδης), Τσιλούλης (32’ Φατιόν), Ντάουντα (73’ Τσαμπούρης)

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Στάικος (88΄Σόουζα), Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Στάρζεον, Γρίβας, Σολίς (77’ Σαρδινέρο)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter