Νίκη σωτηρίας για την Λαμία, 1-0 την ουραγό ΑΕΛ

Νίκη σωτηρίας για την Λαμία, 1-0 την ουραγό ΑΕΛ

«Διπλό» παραμονής για την Λαμία, η οποία νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και την βύθισε κι άλλο βαθμολογικά. 

Η Λάρισα είναι εφτά βαθμούς πίσω από τον 13ο Παναιτωλικό και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Και οι δύο ομάδες από το ξεκίνημα του ματς κυνήγησαν το γκολ, αλλά δημιουργήθηκαν λίγες φάσεις, κυρίως επειδή έγιναν λάθη στην τελική πάσα. Η ΑΕΛ έχασε ευκαιρία με τον Χατίρα (1’) και η Λαμία με τους Αραμπούλι (3’), Μπα (19’) πριν το 0-1. Στο 41’ ο Μαρτίνες έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Αραμπούλι μέσα από την περιοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 49’. Μετά από γύρισμα του Μπα και ολιγωρία στην άμυνα της ΑΕΛ, ο Αραμπούλι βρέθηκε απέναντι από τον Νάγκι, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Η Λάρισα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και στο 54’ ο Μουκαντζό δεν «εκτέλεσε» τον Επασί από ευνοϊκή θέση. Στο 86’ ο Μιχαήλ πέρασε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος.

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Γκράουρ, Ακούνια, Στίφλερ, Ζίζιτς, Καραμάνο, Μαρτίνες.

ΑΕΛ: Νάγκι, Καρανίκας (46’ Νικολιάς), Μιχαήλ, Ζίζιτς, Γκράουρ, Στίφλερ (63’ Ντουρμισάι), Μουκαντζό (76’ Πινακάς), Χουσίνο, Χατίρα, Κολομπίνο (89’ Σπαρβ), Ακούνια.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνες, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς (88’ Τζέιμς), Καραμάνος (88’ Μπιαρνασόν), Αραμπούλι, Μπα (69’ Γκαζαριάν). 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter