Νίκη-θρίλερ ο Βόλος, 3-2 τον Παναιτωλικό

Νίκη-θρίλερ ο Βόλος, 3-2 τον Παναιτωλικό

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ, ο Βόλος νίκησε 3-2 τον Παναιτωλικό για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και πήρε βαθιά ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια.

Στο 39’ ο Ταχάρ βρήκε ωραία τον Σανιά ο οποίος με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Μελίσσα κι έδωσε προβάδισμα στους Αγρινιώτες. Στο 55’ ο Μουνίθ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τον Βόλο 1-1.

Και μετά το 60’ το ματς πήρε φωτιά όταν μέσα σε πέντε λεπτά είχαμε:

-Στο 64’ αποβολή για τον Παναιτωλικό με δεύτερη κίτρινη στον Σιέστεντ

-Στο 66’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κάκιστη αντίδραση της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Μάντζης που είχε μπει αλλαγή με πλασέ έκανε το 2-1…

-Στο 68’ την ισοφάριση των φιλοξενούμενων κι ενώ είχαν μείνει με 10 παίκτες! Ο Αριγίμπι έκανε τρομερή ατομική προσπάθεια, η μπάλα βρήκε στον Τσίκα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μελίσσα για το 2-2…

Τελικά στο 78’ ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ από μακριά, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Γιαννακόπουλου και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν, με τον Γέντρισεκ να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά για το 3-2.

O διαιτητής Τζοβάρας κιτρίνισε τους Σίεστεντ (δύο), Λουσέρο , Μελίσσα

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπελογιάννης (46′ Μάντζης), Τόρες (71’ Αουγκούστο), Μουνίθ, Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Σίεστεντ, Λουσέρο, Ντάλσιο, Ντίας, Μιμίτο, Σανιά, Ταχάρ, Αριγίμπι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter