Νίκη-χρυσάφι της ΑΕΛ επί του Παναιτωλικού (1-0)

Νίκη-χρυσάφι της ΑΕΛ επί του Παναιτωλικού (1-0)

Νίκη-ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε η ΑΕΛ με 1-0 επί του Παναιτωλικού στην 24η αγωνιστική της Super league 1 με «χρυσό» σκόρερ την Πινακά.

Η ΑΕΛ ελπίζει τώρα να προσπεράσει τον αντίπαλο της καθώς μείωσε την απόσταση από αυτόν στους 4 βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο από την ομάδα του Αγρινίου.

Κακό το θέαμα στο πρώτο μέρος με λίγες φάσεις, όπως το ακυρωθέν γκολ του Ντουρμισάι στο 14 ως οφσάιντ (ελέγχθηκε και από το VAR) και η ευκαιρία του Ταχάρ στο 21’ που προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι. Τελικά η βολίδα εκτός περιοχής του Πινακά στο 37’ έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ. Αυτό ήταν το 7ο φετινό γκολ του νεαρού επιθετικού…

Στο β’ μέρος ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την ΑΕΛ, που έπαιζε με το χρόνο και παρά το ότι δεν κρατούσε τη μπάλα, δεν το πλήρωσε κι έφθασε στην υπερπολύτιμη νίκη

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τους Μεντίνα, Ζίζιτς, Νάγκι, Μιλοσάβλιεβιτς, Αριγίμπι.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Ακούνια (87’ Στίφλερ), Νικολιάς (85’ Τρούγιτς), Ζίζιτς, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα (67’ Μιλοσάβλεβιτς), Ντουρμισάι, Πινακάς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Περέιρα (87’ Βέργος), Μεντίνα (80’ Τσιγγάρας), Τσότσαλιτς, Βάντερσον (80’ Ντουάρτε), Εντιγκά, Ταχάρ (67’ Μάζουρεκ), Ντάλσιο (67’ Μεντόσα), Ντίας, Αριγίμπι, Καρέλης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter