Νίκησε και περιμένει ο Παναθηναϊκός

Νίκησε και περιμένει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και, σε αναμονή της ποινής για το ματς με τον ΠΑΟΚ, εξασφάλισε κατά ένα μεγάλο βαθμό ότι δεν θα τερματίσει στην τελευταία θέση των πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τους 8 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, με τον Πανιώνιο να έχει τέσσερις. Εκκρεμεί ωστόσο η απόφαση για το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο που διεκόπη μετά από ρίψη αντικειμένου στον Ίβιτς. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά και να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Με τη νίκη του απέναντι στους «κυανέρυθρους» εξασφάλισε ωστόσο ότι πηγαίνει στην τελευταία αγωνιστική έχοντας τουλάχιστον έναν βαθμό περισσότερο (ακόμα κι αν του αφαιρεθούν οι βαθμοί), καθώς και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Το ματς είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα και η πρώτη καλή στιγμή έλαβε χώρα στο 9′, όταν ο Λουντ πλάσαρε από την περιοχή και ο Γιαννιώτης έπεσε στη γωνία του για να διώξει. Ο Φινλανδός ήταν εκείνος που βρέθηκε σε θέση βολής και στο 17′, έπειτα από πάσα του Λέτο και αυτή τη φορά δεν αστόχησε. Με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πάτησε ακόμα πιο σταθερά στα πόδια του. Πρεσάροντας ψηλά και κρατώντας την κατοχή οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Απείλησαν με ένα μακρινό σου του Λέτο στο 34′, ενώ ο Λουντ με τις τοποθετήσεις του βρέθηκε κι άλλες φορές σε επικίνδυνες θέσεις, χωρίς όμως η μπάλα να φτάσει σε αυτόν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα σουτ του Κλωναρίδη που μπλόκαρε εύκολα ο Γιαννιώτης. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να παίξει κάθετα με Μπεν και Μασούντ, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και στο 57′ οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στο 2-0. Ο Λουντ βρήκε το κεφάλι του Χατζηγιοβάνη, όμως ο Γιαννιώτης κινήθηκε στην τροχιά της μπάλας και έδιωξε δύσκολα την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 64. Ο Μπεν βρήκε τον Λάμπρου, ο οποίος όμως δεν κατάφερε με προβολή να ισοφαρίσει. Οι αλλαγές που ακολούθησαν επηρέασαν τον ρυθμό του ματς. Στο 81′ ο Βλάχος από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ, ενώ η ομάδα του Μιλόγιεβιτς προσπάθησε να πιέσει περισσότερο, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Στο 85′ ο Λέτο έγινε αλλαγή και ο κόσμος του χάρισε ένα ζεστό χειροκρότημα, καθώς το μέλλον του στο σύλλογο είναι αβέβαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγο πριν από το ημίχρονο, ένας οπαδός που πέταξε ποτήρι στον αγωνιστικό χώρο απομακρύνθηκε άμεσα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (67′ Βιγιαφάνιες), Κλωναρίδης (74′ Ρέις), Ζέκα, Λέτο (85′ Πίσπας)

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής (79′ Αντωνιάδης), Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούντ, Μασούρας (71′ Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (46′ Λάμπρου)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter