Νίκησε ο Βόλος (1-0), προκρίθηκε η ΑΕΚ στους «4» του κυπέλλου

Νίκησε ο Βόλος (1-0), προκρίθηκε η ΑΕΚ στους «4» του κυπέλλου

Στα ημιτελικά του κυπέλλου πέρασε η ΑΕΚ, παρότι ηττήθηκε 1-0 στον Βόλο από την τοπική ομάδα. Η Ενωση είχε νικήσει 4-2 στο ματς του ΟΑΚΑ και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης με συνολικό σκορ 4-3.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και είναι ενδεικτικό το στατιστικό στοιχείο έχοντας 6 τελικές έναντι δύο της Ενωσης.

Στο 9’, μετά από πάσα του Μάνταλου, ο Ανσαριφάρντ γύρισε και σούταρε από το ύψος του ημικυκλίου, αλλά ο Κλέιμαν έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 34΄ο Βόλος κέρδισε πέναλτι. Ο Δουβίκας σούταρε, η μπάλα κόντραρε και ο Τσιντώτας καθυστέρησε να βγει και αφού τον πρόλαβε ο Νίνης, τον ανέτρεψε με τα πόδια! Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα στο 35’ ο Δουβίκας (1-0).

Στο 39’ ο Μπαρτόλο έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τσιντώτα.

Ο Δικέφαλος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 59’.

Μετά από πάσα του Σιμάνσκι, η μπάλα στρώθηκε στον Ανσαριφάρντ, αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε το σουτ που έκανε ο αμαρκάριστος Ιρανός.

«Είμαι απέραντα υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, αν λάβουμε υπ’ όψιν τη διαφορά μπάτζετ που χωρίζει τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και μας άξιζε η πρόκριση. Εχουμε κάνει μία εκπληκτική σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο», δήλωσε ο προπονητής του Βόλου Ανχελ Λόπεθ.

O Γιώργος Τζοβάρας απέβαλε στο 93’ τον Χνιτ, o οποίος μπήκε αλλαγή στο 83’, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Περέα, Μπαρτόλο, Nίνη, Γκρίλο, Τσιντώτα, Σβάρνα, Νεντελτσιάρου.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο (70′ Ριένστρα), Τσοκάνης (83′ Μαρτίνες), Μπαριέντος, Νίνης, Μπαρτόλο, Περέα (62′ Μπουένο), Δουβίκας.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λόπες, Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Σάκχοφ (83′ Χνιντ), Μάνταλος (58′ Χριστόπουλος), Γκαρσία (87′ Βασιλαντωνόπουλος), Ανσαριφάρντ (83′ Μαχαίρας). 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter