Νίκησε ο ΠΑΟ, αλλά αγωνιά για Ζέκα

Νίκησε ο ΠΑΟ, αλλά αγωνιά για Ζέκα

Η νίκη στη Λεωφόρο επί του Ατρομήτου με 1-0 σκιάστηκε από τον τραυματισμό του αρχηγού

Ο Παναθηναϊκός, με το παρθενικό γκολ του Μόλινς με την πράσινη φανέλα, νίκησε στη Λεωφόρο 1-0 τον Ατρόμητο και πάει γεμάτος αυτοπεποίθηση στην Τούμπα για να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου έχοντας για… μαξιλάρι το 2-0 του πρώτου αγώνα. Το άγχος στο «τριφύλλι» είναι αν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς ο Ζέκα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Παναθηναϊκός είχε πάντως τις ευκαιρίες να φτάσει στην 15η νίκη του στο πρωτάθλημα και τελικά όλα κρίθηκαν από το γκολ του Σουηδού επιθετικού στο 87’, ενώ οι γηπεδούχοι στο 80’ είχαν δοκάρι με τον νεαρό Χατζηγιοβάννη. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Ο Ζέκα αποχώρησε λόγω μυικού τραυματισμού και ο Φυτανίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου (76′ Λουντ), Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μπουμάλ (55′ Μόλινς), Εμποκού, Κλωναρίδης (72′ Χατζηγιοβάννης), Μπεργκ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Θεοδωράκης, Μπάγκα, Φυτανίδης, Ούμπιδες, Τόνσο (66′ Λημνιός), Ζησόπουλος, Ντιγκινί (84′ Πλατέλλας), Κυριακίδης, Μανιάτης (74′ Νάτσος), Ντάουντα, Κατράνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter