Νίκησε ο ΠΑΟΚ (2-1), φωνάζει η ΑΕΛ

Νίκησε ο ΠΑΟΚ (2-1), φωνάζει η ΑΕΛ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της ΑΕΛ (2-1), η οποία είχε πολλές ελλείψεις και διαμαρτύρεται δίκαια για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 33’ σε χέρι του Αουγκούστο.

Το σκορ άνοιξε στο 14’. Ο Μάτος έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Λάμπρος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ακπομ τη δεύτερη, η μπάλα στρώθηκε στον Λημνιό, κι αυτός με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Κρίστινσον.

Στο 33’ ο Αουγκούστο βρήκε την μπάλα με το χέρι, μετά από κεφαλιά του Μόρα και στη συνέχεια αυτή χτύπησε και στο χέρι του Μαουρίσιο. Ο διαιτητής VAR T. Παπαπέτρου είπε στον διαιτητή του αγώνα Σ. Γιοβάνοβιτς να δει την φάση και ο Σέρβος αποφάσισε πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.

Ο Δικέφαλος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πέτυχε και δεύτερο γκολ με τρομερό σουτ του Αουγκούστο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 56’ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Πέλκα και στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Λημνιού.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 67’ με σουτ του Ηλιάδη.

Κούγιας: «Σέρβος πορτοφολάς»

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια του αγώνα, εξέδωσε δύο ανακοινώσεις, σχολιάζοντας την διαιτησία του Σ. Γιοβάνοβιτς. «Δυστυχώς πέσαμε σε Σέρβο πορτοφολά. Ειδοποιήστε τα παιδιά ό,τι πολύτιμο έχουν στα αποδυτήρια να το κρύψουν! Καλές διακοπές στη Χαλκιδική το καλοκαίρι…», ανέφερε στην πρώτη του δήλωση ο Κούγιας, ενώ στη δεύτερη σχολίασε: «Σήμερα είχαμε την τιμή μετά από χρόνια να δούμε ξένο διαιτητή στη Λάρισα. Αλήθεια, δεν καταλάβαμε γιατί τον έφεραν… Τώρα ξέρουμε! Αντί για 10 αμυντικά φάουλ υπέρ του Παπάζογλου από το ξύλο που του ρίχνει ο Ίγκνασον και ο Βαρέλα, έχει δώσει 10 επιθετικά φάουλ. Ρε παιδιά, σοβαρά μιλάτε;

Φέρατε ξένο διαιτητή από το δεύτερο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης μετά το Κυπριακό; Συγχαρητήρια κ. Περέιρα, θα μας μείνετε αξέχαστος!».

O προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπελ Φερέιρα δήλωσε για το παιχνίδι: «Είμαι ήρεμος αφού τελείωσε το παιχνίδι και δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό. Δεν έχουν περάσει ούτε 72 ώρες από το τελευταίο παιχνίδι μας και αυτό μας ανησυχούσε. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι όπως και κάναμε. Πετύχαμε και ένα δεύτερο πολύ ωραίο γκολ που σημαίνει ότι έχουμε τους παίκτες για να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Από εκεί και μετά η ΑΕΛ πίεσε όπως ήταν λογικό. Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί ο αγώνας έγινε σήμερα, μιας και εμείς και η ΑΕΛ δεν είχε ευρωπαϊκό αγώνα μέσα στην εβδομάδα. Πήραμε τη νίκη και το σημαντικότερο είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς παίκτης μας».

AΕΛ: Κρίστινσον, Μπάλλας, Τόρζε, Παπάζογλου, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς, Ασούμπρε, Αλί Γκαζάλ (45’+1’ λ.τρ. Ηλιάδης), Βινίσιους (77’ Πινακάς)

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Λάμπρου, Πέλκας (61’ Ελ Καντουρί), Άκπομ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter