Νίκησε Πλατανιά η ΑΕΚ (2-0), φουλάρει για πλέι οφ

Νίκησε Πλατανιά η ΑΕΚ (2-0), φουλάρει για πλέι οφ

Από τα Χανιά η ΑΕΚ «πέταξε» για τα… πλέι οφ! Ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-0 του Πλανατιά, ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και κρατάει στα χέρια του το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα γκολ για την Ενωση πέτυχαν οι Βινίσιους (18’) στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός και ο Αραβίδης (67΄), ο οποίος προ της έλευσης του Μανόλο Χιμένεθ ήταν «τελειωμένος».

«Μακάρι να μην ξαναχρειαστεί να δείξουμε αντίδραση μετά από ήττα. Στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Παναθηναϊκό προσπαθήσαμε πολύ και μπορούσαμε να φύγουμε με ισοπαλία και όχι με ήττα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση σε ένα δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι σήμερα και δείξαμε αντίδραση», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Αραβίδη: «Σκόραρε, όπως και την προηγούμενη φορά που έπαιξε. Δεν ήμουν εδώ προηγουμένως για να ξέρω τι έγινε με αυτόν, ούτε την προετοιμασία του καλοκαιριού την έκανα εγώ. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Αραβίδης δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και μπαίνει πάντα για να βοηθήσει την ομάδα. Μέχρι τις 30 Ιουνίου, εγώ τον υπολογίζω κανονικά».

O Πλατανιάς έμεινε στη 7η θέση με 41 πόντους και μάλλον αποχαιρέτησε τον στόχο των πλέι οφ. «Η ομάδα προσπάθησε και έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας όμως δυστυχώς δεν πετύχαμε ένα γκολ, ούτως ώστε να βρούμε και την ψυχολογία για να κυνηγήσουμε ένα τόσο δύσκολο ματς. Η ΑΕΚ ήταν πιο ουσιώδης, βρήκε τις ευκαιρίες της και τις έκανε γκολ και αυτή είναι η διαφορά του αγώνα. Δίκαια νίκησε η ΑΕΚ», δήλωσε ο ο βοηθός προπονητή του Πλατανιά, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λαμπρόπουλου στο δεξιό γόνατο με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ :Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (74’ Γουνδουλάκης), Πριντέτα (81′ Αποστολόπουλος), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης (64’ Σίγκνεβιτς).

ΑΕΚ: Μπάρκας, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος (51′ Γιόχανσον), Γκάλο, Βινίσιους, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (88′ Πατίτο), Χριστοδουλόπουλος (63′ Αραβίδης), Αραούχο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter