Νικητής ο Ηρακλής με 1-0 στον τελικό παραμονής με τον Λεβαδειακό

Νικητής ο Ηρακλής με 1-0 στον τελικό  παραμονής με τον Λεβαδειακό

Στον “τελικό της παραμονής” ο Ηρακλής με γκολ του Χρήστου Δώνη, στο 58’, νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό.

Πήρε έτσι την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για να μείνει την κατηγορία, βάζοντας παράλληλα σε μπελάδες τους Βοιωτούς που έχουν και πιο δύσκολο πρόγραμμα, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν στη συνέχεια Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο!

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και νίκησε δίκαια με την κεφαλιά του Δώνη, κρατώντας έστω και δύσκολα το 1-0 μέχρι τέλους. Ο Λεβαδειακός απείλησε μόνο σο τελευταίο δεκάλεπτο και το μόνο που τον ικανοποιεί είναι ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος του πρωταθλήματος με τον «Γηραιό» είναι καλύτερος αφού είχε νικήσει στη Λιβαδειά με 3-0.

Ο διαιτητής Κομίνης (Θεσπρωτίας) κιτρίνισε τους Κούρο, Γροντής- Βασιλείου, Καλτσά, Νιά, Ουόν και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις τον Περόνε

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Κούρος (52′ Γροντής), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Δώνης, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο (56′ Μπαστακός), Στάμου, Αργυρόπουλος, Περόνε (85′ Αγγελόπουλος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (73′ Νιάς), Ζεζίνιο (74′ Λάτσι), Βασιλείου, Τόνι Σίλβα, Καλτσάς, Ουόν, Βούρος, Μιλιάζες, Καραμπουέ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter