Νίκη – ανάσα για ΠΑΣ, επικράτησε 2-1 του Αστέρα

Νίκη – ανάσα για ΠΑΣ, επικράτησε 2-1 του Αστέρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ψυχωμένος και παρ’ ότι βρέθηκε να χάνει με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει μία σημαντική νίκη (2-1) που τον απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κρέσπι στο 47’ και οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν με τον Μπαλάν στο 63’. Είχαν δοκάρι με τον Ροσέρο (72’) και τελικά κατέκτησαν το «τρίποντο» με γκολ του Φοφανά (76’). Και τα δύο γκολ πέτυχαν παίκτες που ήρθαν από το πάγκο.

«Οι αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας ήταν για μία μεγάλη νίκη, ο τρόπος την κάνει ακόμη μεγαλύτερη, καθώς ανέτρεψε σκορ απέναντι σε άκρως ποιοτική ομάδα. Δείξαμε δείγματα και σε προηγούμενο παιχνίδι, η ομάδα μας βρίσκει ρυθμό, μείναμε πίσω στο σκορ, όμως βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο, οι ”Ζωσιμάδες” μας έσπρωξαν σε μεγάλη νίκη», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Θανάσης Στάικος.

Ο Φ. Πολυχρόνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Παντελάκη, Τζίμα, Μπαλάν, Καστάνο, Ιγκλέσιας, Σίτο, Στάνκο, Ντομίνγκεθ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος (55’ Λώλης), Μπιλμπάο, Μορέιρα, Ροσέρο (88’ Λιάσος), Τζίμας (61’ Μπαλάν), Παμλίδης (61’ Φοφανά).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρντάφσκι (64’ Ντομίνγκεθ), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Στάνκο, Μουνάφο (Ιγκλέσιας), Σίτο, Τιλίκα (35’ Ριέρα), Μπαρτόλο (46’ Μπενίτο), Κρέσπι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter