Νίκη – ανάσα για τον ΟΦΗ, επικράτησε με ανατροπή 2-1 του ΠΑΣ

Νίκη – ανάσα για τον ΟΦΗ, επικράτησε με ανατροπή 2-1 του ΠΑΣ

Βαθμολογική ανάσα για τον ΟΦΗ που νίκησε με ανατροπή στο «Γεντί Κουλέ» 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και ελπίζει ότι θα σώσει την παρτίδα στα πλέι άουτ και θα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

Και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ από το ξεκίνημα του ματς. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο απείλησαν με τους Σαρδινέρο (7’), Στούρτζεον (25’) και ο ΠΑΣ με τους Ελευθεριάδη (39’), Κάστρο (45’), ενώ το σκορ άνοιξε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Καρτάλης τσίμπησε την μπάλα, έπειτα από σέντρα του Πέερσμαν, ο Βάτερμαν έδιωξε σε πρώτη φάση, αλλά ο Παμλίδης μάζεψε το ριμπάουντ και σκόραρε (0-1).

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, απείλησε στο 49’ με τον Σακόρ και ισοφάρισε στο 52’. Ο Κάργας έκανε κακή εκτίμηση της μπάλας, η οποία κατέληξε στον Σαρδινέρο που με πλασέ «κρέμασε» τον Λοντίγκιν και έκανε το 1-1.

Στο 60’ δόθηκε πέναλτι υπέρ της κρητικής ομάδας σε χέρι του Κάργα, ο οποίος ήταν ο μοιραίος παίκτης για τους Γιαννιώτες. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Σολίς και έφερε… τούμπα το παιχνίδι (2-1).

Ο ΠΑΣ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μιλιντσεάνου στο 77’.

O Ευστ. Γκορτσίλας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λυμπεράκη, Βούρο, Παμλίδης, Νάουμετς, Κάστρο.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Γρίβας (46’ Σόουζα, 90’ Βαφέας)), Στούρτζεον (82’ Νοικοκύρης), Σολίς (76’ Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Πέερσμαν, Μπρένερ (58’Μιλιντσεάνου), Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (46’ Νάουμετς), Παμλίδης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter