Νίκη – έκπληξη από Λεβαδειακό που επικράτησε στο κύπελλο 3-2 του Ολυμπιακού

Νίκη – έκπληξη από Λεβαδειακό που επικράτησε στο κύπελλο 3-2 του Ολυμπιακού

Ο Λεβαδειακός αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε 2-0 στο 6’ και τελικά επικράτησε με 3-2 στην έδρα του, οπότε η πρόκριση τους «8» του κυπέλλου θα κριθεί στη ρεβάνς στο Φάληρο.

Οι πράσινοι της Βοιωτίας μπήκαν φουριόζοι στο ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’. Ο Πολέτο «άδειασε» τον Κούντε μέσα στην περιοχή του Κρίστινσον και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Στο 5’ ο σκόρερ του Λεβαδειακού κέρδισε στο σπριντ τον Σεμέδο, γύρισε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το σουτ του Νίκα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Ολυμπιακού.

Πριν συνέλθουν οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν και δεύτερο γκολ. Στο 6’ εκτέλεσε κόρνερ ο Παναγιώτου και έστειλε απευθείας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κρίστινσον (2-0).

Μετά το αρχικό σοκ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και έχασαν ευκαιρίες με τους Τικίνιο (16’, 17’, 20’) και Ονιεκούρου (17’).

Η πίεση του Ολυμπιακού έφερε και τη μείωση του σκορ. Στο 26’ ο Βρουσάι εκτέλεσε φάουλ και ο Σεμέδο αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με καρφωτή κεφαλιά (1-2). Ο Πορτογάλος επέστρεψε μετά από πολλές εβδομάδες και πέτυχε και γκολ.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 36’ σουτ του Νίλι έφυγε άουτ, ενώ ο Ισπανός μέσος στο 41’ με σουτ στη κίνηση «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο 61’ο Χάμοντ έβγαλε την σέντρα και ο Δούμτσιος με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Αμεση ήταν η απάντηση από τους πρωταθλητές. Στο 63’ ο Λόπες με σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Σαμάσα (3-2) κι αυτό είναι το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λιάγκα, Αλμπάνη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σαμάσα, Βλάχος (59’ Χάμοντ), Νίκας (74’ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Νίλι, Μεχία, Λιάγκας, Παναγιώτου, Βρακάς (59’ Μουτίνιο), Λινάρδος (52’ Δούμτσιος), Πολέτο (74’ Αλμπάνης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος (46’ Κίτσος), Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Κούντε (46’ Μπουχαλάκης), Βρουσάι (82’ Μαρίνος), Αλγκασίμ Μπα (46’ Λόπες), Ονιεκούρου, Τικίνιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter