Νίκη – οξυγόνο για Παναιτωλικό, 1-0 τον Απόλλωνα

Νίκη – οξυγόνο για Παναιτωλικό, 1-0 τον Απόλλωνα
Ο Τρ. Δέλλας και οι συνεργάτες του μετά τη λήξη του αγώνα

Ο Παναιτωλικός κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα1, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα στο Αγρίνιο. Το γκολ – τρίποντο πέτυχε με αυτογκόλ στο 84’ ο Λισγάρας.

Το παιχνίδι ήταν κάκιστο ποιοτικά και μπροστά στις δύο εστίες δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις. Στο 84’ ο Ντάλσιο έκανε τη σέντρα, αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά ο Ματσόλα, ο Βέρχουλστ δεν μπόρεσε να αποκρούσει την μπάλα και ο Λισγάρας στην προσπάθειά του να την διώξει, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

«Δε μπορούμε να χαμογελάμε, έχουμε δρόμο ακόμα. Ήταν ένα παιχνίδι όπου νομίζω η νευρικότητα που είχαμε φάνηκε πάρα πολύ, όπως και το πάθος αλλά και το πόσο το θέλαμε. Κερδίσαμε και θα γίνει μεγάλη μάχη. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα παρατήσουμε», δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο το άγχος και μπορούμε να ζούμε με αυτό. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια καλή αρχή για να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτή. Αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα».

Η ομάδα του Αγρινίου ανέβηκε στη 13η θέση, αλλά η ουραγός ΑΕΛ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με την Λαμία.

O M. Σκουλάς (Θεσσαλίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κνετ, Κολ, Φερνάντεθ.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης, Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς (34′ Καρασαλίδης), Περέιρα (63′ Ντάλτσιο), Εντινγκά, Ντίαζ (81′ Καρέλης), Ντουάρτε, Μεντόσα, Αριγίμπι (63′ Μπαρμπόσα), Βέργος (63′ Ματσόλα).

Απόλλων Σμύρνης (Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντομίγνκες, Χουχούμης, Κολ (88′ Ρώσση), Φατιόν, Σλίβκα, Φερνάντεθ (78′ Μουνιέ), Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (66′ Ντάουντα).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter