Νίκη παραμονής η ΑΕΛ στο Περιστέρι, 1-0 τον Ατρόμητο

Νίκη παραμονής η ΑΕΛ στο Περιστέρι, 1-0 τον Ατρόμητο

Νίκη – χρυσάφι σημείωσε η ΑΕΛ στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου με 1-0, με την οποία προσπέρασε στην προτελευταία θέση τον Παναιτωλικό και παράλληλα πλησίασε στον πόντο τον ΟΦΗ, ελπίζοντας έτσι, βάσιμα στην παραμονή της στην Super League.

Ελάχιστες φάσεις είχε στο πρώτο μέρος το παιχνίδι καθώς οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο μη δεχθούν γκολ παρά να πετύχουν. Τελικά στο 41’ η ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί με τον Στίφλερ μετά από σοβαρό λάθος του γκολκίπερ των γηπεδούχων, Μανδά, ένα γκολ που ελέγχθηκε και από το VAR (0-1). Στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μανούσου.

Στο β’ μέρος το παιχνίδι απέκτησε ένταση και ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση με τον Νάγκι να σώζει το 1-1 σε προβολή του Μανούσου ενώ στο 63 ο ίδιος παίκτης πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε από το VAR γιατί ο σκόρερ ήταν οφσάιντ. Στο τελευταίο μισάωρο το ματς έγινε πολύ σκληρό με τον ρέφερι να μοιράζει κίτρινες κάρτες αλλά οι συνεχείς διακοπές χάλασαν τον ρυθμό και ουσιαστικά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης «κιτρίνισε» τους Γλυνό, Γκαλβάο, Γιακιμόφσκι, Ντουρμισάι, Μαξιμένκο, Νάγκι, Μαυρομάτης, Ζίζιτς, Μπέρτο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς (71’ Θεοδωράκης), Γούτας, Μαυρομάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, Ουμπίντες, Νάτσος (58’ Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (71’ Μάτιτς), Ενσικουλού (37’ Αγκάγιεφ), Μανούσος

ΑΕΛ: Ναγκί, Στίφλερ, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι (64’ Ηλιάδης), Γλυνός (64’ Νικολιάς), Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα (75’ Ζίζιτς), Ακούνια (87’ Γκράουρ), Ντουρμισάι (87’ Μιλοσάβλιεβιτς)

· Η βαθμολογία μετά από τρεις αγώνες:

1.Βόλος 38

2.Γιάννινα 34

3.Aπόλλων 30

4.Ατρόμητος 29

5.Λαμία 27

6.ΟΦΗ 24

7.ΑΕΛ 23

7.Παναιτωλικός 21

*Αύριο παίζουν ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter