Νίκησε ο Βόλος (3-1), παρέμεινε στα… τάρταρα ο Παναιτωλικός

Νίκησε ο Βόλος (3-1), παρέμεινε στα… τάρταρα ο Παναιτωλικός

O Βόλος, αν και αδιάφορος βαθμολογικά, τα έδωσε όλα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που «καίγεται» για βαθμούς, επικρατώντας με 3-1. Και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι με το ξεκίνημα του αγώνα πήραν τα ηνία του. Μόλις στο 3’ ο Ριένστρα με δυνατό σουτ άφησε «άγαλμα» τον Κνετ και άνοιξε το σκορ.

Στο 11’ ο Σιδηρόπουλος σφύριξε πέναλτι σε χέρι του Ταχάρ και στο 13’ την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουένο ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 2-0.

Στο 36’ ο Παναιτωλικός μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βέργου, το οποίο δόθηκε για χέρι του Περέα.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και οι δύο ομάδες κυνηγούσαν το γκολ. Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση μετά από ατομική ενέργεια του Αριγίμπι, ενώ στο 41’ ο Μπαρτόλο βρέθηκε τετ α τετ με τον Κνετ, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να τον νικήσει.

Ο Βόλος πέτυχε και τρίτο γκολ στο 42’. Ο Μπουένο εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκρίλο έδωσε κεφαλιά πάσα στον Μήτογλου, ο οποίος στόπαρε και σκόραρε από κοντά (3-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπήκε άλλο γκολ. Στο 86’ ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Βέργο.

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στοn Ταχάρ.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Kλέιμαν, Τέκιο, Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Ριένστρα, Νίνης, Κρητικός (84′ Σάντσες), Μπαρτόλο (74′ Κιάκος), Μπουένο (57′ Ρενάτο), Περέα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (53′ Καρέλης), Περέιρα (74′ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (53′ Μανθάτης), Εντινγκά, Ταχάρ, Ντίας, Αριγίμπι (74′ Ντουάρτε), Μεντόσα (53′ Ντάλσιο), Βέργος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter