Νικήτας Τσακίρογλου: Για μένα θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης

Νικήτας Τσακίρογλου: Για μένα θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης

Ο Νικήτας Τσακίρογλου, λίγο, πριν την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για τον ρόλο του, τη Χρυσούλα Διαβάτη και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Εντύπωση, προκαλούν τα όσα υποστήριξε για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, που σε λίγο καιρό θα κάτσουν στο εδώλιο κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα. Ο ηθοποιός, μάλλον, δεν έχει αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Με το να βιάζεις και να κακοποιείς δεν υπερβάλεις εαυτό, είσαι κακοποιητής και καταστρέφεις την ζωή ενός ανθρώπου. Δεν πάτησαν κάποιον και ξέχασαν να του ζητήσουν συγνώμη, χτύπησαν, τρομοκράτησαν απείλησαν και βίασαν ανθρώπους. Όσο για το γεγονός ότι τους θεωρεί αγαπητούς συναδέλφους, ίσως, θα έπρεπε να αναθεωρήσει και τις φιλίες του και τις αξίες του…

«Για μένα είναι αγαπητοί συνάδελφοι και θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι. Ο καθένας πράττει αυτό που νομίζει και αυτό που επιτάσσει η ηθική του. Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι υπερέβαλλαν εαυτό έχοντας κάποια εξουσία στα χέρια τους».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter