Νικολαΐδης: Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι επιθεώρηση!

Νικολαΐδης: Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι επιθεώρηση!

Με ανάρτησή του στο facebook ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης καυτηριάζει το… θέατρο του παραλόγου της κυβέρνησης όπου στελέχη της προσπαθούν να αιτιολογήσουν τις πράξεις και τις θέσεις του.  

Γράφει συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης:

Με 453 κρούσματα μόνο χθες και υπό την απειλή ενδεχόμενου δεύτερου λοκντάουν, ένας υπουργός μας λέει ότι κοινώνησε κατά λάθος και ο άλλος ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν συνδέουν τη διάδοση του κορονοϊού με τη θεία κοινωνία. Θα ήταν αστείο εάν δεν ήταν άκρως επικίνδυνο για όλη τη χώρα, κατά τα λοιπά αυτοί οι άνθρωποι απορούν ποιος τροφοδοτεί συνωμοσιολογικές θεωρίες.

Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι επιθεώρηση.

https://www.facebook.com/AlexandrosNikolaidisTaekwondo/posts/3860785053949830

Με 453 κρουσματα μόνο χθες και υπο την απειλή ενδεχόμενου δεύτερου λοκντάουν, ένας υπουργος μας λέει ότι κοινώνησε κατά…

Gepostet von Alexandros Nikolaidis am Montag, 21. September 2020

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος είχε προκαλέσει αντιδράσεις με την απόφασή του να κοινωνήσει, εν μέσω την πανδημίας και χωρίς μέτρα προφύλαξης. Στο ζήτημα είχε πάρει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αποσυνέδεσε τη Θεία Κοινωνία από την εξάπλωση του κορονοϊού. «Αν είχα πειστεί ότι είναι αληθές (σ.σ. ότι μεταδίδεται μέσω της Θείας Κοινωνίας ο κορονοϊός), δεν θα δίσταζα για μέτρα και είμαι σίγουρος ότι η Εκκλησία θα συνέβαλε σε αυτό», είχε δηλώσει ο υπουργός στον ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν λαμβάνονται μέτρα, παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών. 

Διαβάστε επίσης: Χαρδαλιάς: Ο δάσκαλος που δίδασκε και λόγο δεν εκράτει!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter