Νικολαΐδης για αθλιότητες Φ. Κρανιδιώτη: Αποτέλεσμα της ανικανότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό (Video)

Νικολαΐδης για αθλιότητες Φ. Κρανιδιώτη: Αποτέλεσμα της ανικανότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό (Video)

“Αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα της διαχείρισης του προσφυγικού προβλήματος από την επιτελική κυβέρνηση Μητσοτάκη”, δηλώνει μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, αναφερόμενος στις ανοιχτά φασιστικές και μισάνθρωπες απόψεις που διατύπωσε ο Φαήλος Κρανδιώτης σε τηλεοπτική εκπομπή.

O Αλ. Νικολαΐδης αναφέρει τα ακόλουθα στη δήλωσή του:  

«Στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή του Kontra channel “ΚΟΝTRA24”, σε ένα μισάνθρωπο ακροδεξιό παραλήρημα, ο πρόεδρος του κόμματος “Νέα Δεξιά” Φαήλος Κρανιδιώτης, καταθέτει την άποψή του για το προσφυγικό-μεταναστευτικό και μας ενημερώνει πως “Αυτοί που δεν δικαιούνται άσυλο θα μένουν εκεί μέχρι να πάνε στην πατρίδα τους. Να σαπίσουν εκεί, μέχρι να αποφασίσουνε να φύγουν. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να αλώσουμε τη χώρα μας”.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανικανότητας της επιτελικής κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε στο προσφυγικό, λόγω της παύσης αποσυμφορήσεων των νησιών: ατελείωτη ταλαιπωρία του πληθυσμού των νησιών με γιγαντιαίες δομές-κολαστήρια δίπλα τους, άνθιση της ακροδεξιάς ρητορικής, απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης για τους πρόσφυγες και το δικαίωμα σε τέτοιες φωνές να νιώθουν άνετα να εκφραστούν στον δημόσιο λόγο.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter