Νικολάου: Ο νεότερος Έλληνας σκόρερ στην ιστορία του Champions League

Νικολάου: Ο νεότερος Έλληνας σκόρερ στην ιστορία του Champions League

Μπορεί ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Νικολάου να ξεκίνησε στραβά στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, καθώς σε μια άτυχη στιγμή για αυτόν, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 17’ δίνοντας προβάδισμα στην ισπανική ομάδα, όμως είχε το κουράγιο να συνέλθει και να γράψει τη δική του ιστορία στο «Καμπ Νόου»

Ο μικρός με το πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά στο 89’, έγινε ο νεότερος Έλληνας σκόρερ στην ιστορία του Champions League, ξεπερνώντας έτσι τον πρώην διεθνή αμυντικό του Παναθηναϊκού, Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» είναι 19 ετών και 2 μηνών (γεννήθηκε τις 13 Αυγούστου 1998), ενώ ο Σεϊταρίδης όταν είχε πετύχει γκολ στο 1-1 του ΠΑΟ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ τον Μάρτιο του 2001, ήταν 19 ετών και 9 μηνών (γεννημένος στις 4 Ιουνίου 1981).

Από πλευράς Ολυμπιακού, ο νεότερος σκόρερ μέχρι χθες στο Champions League, ήταν ένας άλλος αμυντικός (δεξιός μπακ), ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. Είχε σκοράρει στο 2-2 με τη Ρόζενμποργκ στο ΟΑΚΑ (στις 10 Δεκεμβρίου 1997) και ήταν 21 ετών και 13 ημερών (23 Δεκεμβρίου 1976 ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter